/Neamt/Cinema

Temple Pub

Bulevardul Republicii Nr : 15, Piatra Neamț, România

Temple Pub
Cinema
4.1
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9H7+RV Piatra Neamț, România
+40 233 215 215
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Carmen PISALTU
Carmen PISALTU2 ani în urmă
Pana azi am considerat aceasta locatie una de cinci stele, de azi incolo in calitate de fost client fidel abia daca acord o stea pentru ca altfel nu pot finaliza postarea.
Teo Ilinca
Teo Ilinca2 ani în urmă
Am așteptat o ora pentru 2 cafele....
Pub-ul e frumos dar personalul de toată jena..
Constantin Vlăduț Balan
Constantin Vlăduț Balan2 ani în urmă
E un pub la care vin aproape zilnic, cu servicii foarte bune din partea personalului. Mereu e multă lume ceea ce arată că e un pub cunoscut și plăcut de multă lume. Fetele care lucrează sunt drăguțe, și aduc multă energie in jur. Singura problemă sunt unii clienți care ies la "o bere" cu prietenii/soția/familia și ca să vadă lumea din jur ce "oameni adevărați" sunt ei, se cred ca acasă, fără respect, cu tupeu, cu ideea că personalul și fetele care lucrează acolo trebuie sa le facă toate poftele și să suporte replicile urâte pe care le spun.
Personalul are voie să își aleagă clienții, deci daca a fost cineva dat afara din pub, e complet vină lui. Lipsa bunului simț, al respectului, și prezența unui comportament vulgar și needucat sunt motivele pentru care unii clienți sunt dați afară.
Clienții care uită că mai exista lume in pub sunt cei care strică starea bună. Nu doar ospătarilor ci și celorlalți clienți.
Iar pentru recenziile cu privire la Fabiola, eu unul mă simt mai bine când lucrează ea. E o persoană minunată, mereu e drăguță și plină de energie când vine sa ia comanda.
Imre Balázs
Imre Balázs2 ani în urmă
Are atmosfera placuta, e faina terasa, dar mancarea era neprajita, si cartofi, si carnea. Meniurile cele identice pe care am comandat, nu erau la fel. Salata era aiurea. Paharele au avut miros neplacut.
Sa bei o bere, e perfect.
Mara Moldovanu
Mara Moldovanu2 ani în urmă
Chiar de curand am luat masa in pub si scriu aceasta recenzie in primul rand pentru a recomanda acest loc pentru servirea oferita. Am avut norocul de-a fi serviti de Fabiola, o tipa super fresh, atenta la clienti si nevoile lor!
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Unul dintre cele mai încântătoare pub-uri din oraș. Personalul plin de viață, foarte prietenos și bine organizat❤️ Fabiola și Vasi te fac să revii cu mare drag prin energia lor💋
Maria Popescu
Maria Popescu2 ani în urmă
Minunată locație, dar nu se compară cu personalul. Fabiola, mai ales, m-a făcut să iubesc acest local. Cu energia pozitivă și profesionalitatea de care dă dovadă, m-a făcut să îndrăgesc locația!!🤗❤
Craciun Bogdan
Craciun Bogdan6 ani în urmă
Mâncare bună. Preturi cam picante intrun mediu destul de agreabil. Muzica prea tare cand oamenii stau la masa nu este apreciată. Servitorii sunt foarte ne-atenti cu clientii. Nimeni Nu vine sa te instaleze sau sa te bage în seamă. Te așezi unde vrei? Nu stiu sa faca nici o sugestie, nici nu îți explică nimica din cum este aranjat meniul si ce formula poti sa alegi. Foarte rușinos din partea lor.
Locații recomandate