/Mures/Cinema

Cinema Arta

Piața Trandafirilor 35-37, Târgu Mureș 540053, România

Cinema Arta
Cinema
4.1
471 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHV5+8R Târgu Mureș, România
+40 365 730 920
cinemaarta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Romanian_ Guy
Romanian_ Guy2 ani în urmă
Preturi foarte bune si comfortul asemanator cu al concurentei,nu inteleg de ce nu merge lumea la arta
Ștefan Mura
Ștefan Mura2 ani în urmă
Am o sugestie: instalați un pos pentru că ar fi ideală plata cu cardul
Cristi drag
Cristi drag4 ani în urmă
Program si filme noi în 4 sau 5 săli distincte. Ochelarii 3D într-adevăr întunecă imaginea. Nu stiu daca asa e normal. Bufetul de la intrare ultracostisitor. Toaletele mci si infecte, fără șervețele si hartie de toaleta. Unei săli ii lipseste rândul 1. Mijlocul sălii era mult prea in fata. Preturi mici la filme.12/14 lei cu reducere elevi studenți. În rest ok
Ferenczi Beatrix
Ferenczi Beatrix4 ani în urmă
Orice film ai alege, vei fi sigur că va fi ieftin și foarte plăcut. Fiind în centrul orașului, se poate ajunge relativ ușor la locație. Majoritatea filmelor sunt în 3D, iar sala pune la dispoziție ochelari. Adică, nu trebuie cumpărați, fiind incluși în prețul biletului, ceea ce este și o idee eco, fără risipa aceea de plastic care se poate observa la concurență. Popcornul este în regulă, se pot alege diverse băuturi fără alcool.
Deși cred că are doar trei săli, rulează destul de multe filme, mai ales cele noi apărute. Sălile sunt mari, locurile sunt foarte comode și nu este foarte aglomerat. Filmul se poate savura din plin. Dacă nu au schimbat politica, elevii și studenții încă au o reducere considerabilă la procurarea biletului.
Recomand pentru oricine dornic de a vedea un film la cinema!
Cristian Gut
Cristian Gut4 ani în urmă
Imaginea este decenta , sunetul putea fi mai bun , mai tare . Un mare plus sunt scaunele care sunt mai comfortabile decat la cinema city unde mai pui ca ai si posibilitatea sa nimeresti langa o masa pe care iti poti aseza mancarea si bautura. Nachosul nu e fantastic dar popcornul e ok . Din pacate am nimerit la un film dublat in romana si am observat doar dupa ce am achizitionat biletul , mare atentie pentru ca in dublaj altfel sunt glumele traduse .
Mr Claude
Mr Claude4 ani în urmă
Ochelari grei și incomozi cu sticla neștersa. Prețurile de la fast-food sunt astronomice!!! 15RON Nacho? 5RON respectiv 10RON popcorn mic/mare. Filmul a fost OK dar subtitrarea și poziția ei lasă de dorit (uneori e 2D și uneori dispare din ea în partea de jos a ecranului). Sunetul e OK. Prețul biletelor ar putea fi mai mic și poate ar umple sala, dar ma rog poate nu asta se dorește, (am fost vreo 12 persoane!!!). Scaunele OK destul de comode.
Mai e de lucrat dar e totuși central.
Andreea Radu
Andreea Radu4 ani în urmă
In general e frig si sunetul e foarte prost. De data asta nici imaginea nu a mai fost pe tot ecranul, iar filmul s-a blocat. Cei zece care eram in sala am incercat timp de douazeci de minute sa gasim pe cineva, insa era ora 22 fara 20 iar in cinema nu mai era nimeni. Nimeni. Intr-un final a venit cineva...nu stiu de unde.... si dupa ce ne a asigurat ca asa a venit filmul de la distribuitor a reusit totusi sa ne puna continuarea filmului....cinema absurd Tg. Mures.
Contiu Catalin
Contiu Catalin4 ani în urmă
Pretul este mult mai mic decat la alte cinematografe. Mi-ar placea ca filmele sa ruleze si la alte ore, salile sunt destul de ok. La sonorizare se mai poate lucra putin. Per total destul de multumit
Locații recomandate