/Iasi/Cinema

Cinema City

Bulevardul Tudor Vladimirescu 2, Iași 700305, România

Cinema City
Cinema
4.6
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J34+R9 Iași, România
cinemacity.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ciprian-Ctin Spiridon
Ciprian-Ctin Spiridon2 ani în urmă
sistemul vostru de rezervari online este de sub mediocru, permitandu-ti sa selectezi un numar de 2 bilete pentru o sala in care 46 din 94 locuri sunt ocupate (50% din 94 = 47 locuri rezervabile), sa introduci detaliile cardului ca dupa sa ti se spuna ca toate locurile au fost ocupate. praf!
Codrin P
Codrin P2 ani în urmă
Chiar super okay. Se vede si se aude impecabil, ar fi de ajutor totusi o persoana care sa se asigure ca nu sunt alti oameni ce deranjeaza in timpul filmului.
Dascalu Dragos
Dascalu Dragos2 ani în urmă
Imi place sa merg aici la fil doar ca ar putea sa mai renoveze putin salile si zona cu gustari. Ultima oara am avut parte de resturi la popcorn.
Ana Maria Ferariu
Ana Maria Ferariu2 ani în urmă
Erau maxim șase persoane în sală, foarte distanțate între ele, la intrare a fost verificat GreenPass-ul
Fotoliile sunt comode, doar că este mic spațiul pentru picioare, mi-au amorțit genunchii
În rest sala e curată și îngrijită , personalul atent și dispus să te ajute, cum e și normal
Anca Tilica
Anca Tilica2 ani în urmă
Am fost în aceeași zi de dimineață la teatru cu copilul. Acolo se iau masuri de siguranță, de distanțare. Nu se pun în vânzare bilete pentru întreaga capacitate a sălii.
La cinema însă în afara de mască, la intrare, nu am văzut nicio măsură de protecție. Toate locurile la vânzare ( am făcut rezervare online),în sala nicio restricție, niciun om cu mască, nici măcar cei care nu serveau ceva de mâncare sau băut.
La toaleta o mizerie de nedescris. Înainte de pandemie am frecventat săptămânal locația și niciodată nu am regăsit asemenea mizerie.
În Mall foarte aglomerat. Niciun loc liber la mesele de la Food court. Asta am observat în trecere. Si era o agitație și o gălăgie ...un haos.
Liviu Popa
Liviu Popa2 ani în urmă
Interactiunea cu unul dintre angajati (tanarul Ilie care vinde bilete) si cel care s-a prezentat ca fiind asistent manager a fost o dezamagire totala ! Lipsa de respect pentru clienti si foarte proasta pregatire "profesionala". Am cerut sa mi se arate in regulament/afise, unde scrie ca atunci cand platesc bilete, trebuie sa prezint dovada de student pentru biletele cerute. Nu au putut sa gaseasca acest lucru specificat nicaieri, ba mai mult, atitudinea lor a fost incisiva si neadaptata. Scuzele lor mi-ar fi fost suficiente, dar nu au existat ! Jenant pentru ei !
Cosmin Vlad
Cosmin Vlad2 ani în urmă
Un loc ca pe vremuri. Mame cu copii mici, care tusesc de mama focului si care in loc sa fie tinuti acasa (atata timp cat sunt raciti - de exemplu) sunt adusu in aceeasi incapere cu ceilalti nupurtatori de masca - doar se bea si se mananca la film.
Eduard Mihai Carlan
Eduard Mihai Carlan2 ani în urmă
Cinema City este in continuare un loc curat, bine organizat si cu angajari prietenosi.
Locații recomandate