/Hunedoara/Cinema

Cinema Șerban Ionescu

Petroșani, România

Cinema Șerban Ionescu
Cinema
4.6
292 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C98F+3J Petroșani, România
+40 730 185 581
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Felicia Seres
Felicia Seres2 ani în urmă
Locație curată, se respectă recomandările privind distanțarea. Păcat că nu este ventilat spațiul, cei care au rinite alergice ar putea avea probleme.
T.D. Alex
T.D. Alex4 ani în urmă
E totul ok . Curatenie , sunet , calitate totul e ok . Singurele neajunsuri sunt scaunele sunt incomode in cazul in care filmul dureaza mai mult de 2 ore si lipseste un stand cu snacks popcorn si suc .
Claudiu Cioloca
Claudiu Cioloca4 ani în urmă
Scaunele din fata sunt mult prea aproape de ecran, deci nu e deloc plăcut să stai 3 ore cu capul in sus. Înălțimea dintre rânduri este prea mică, imaginea se vede rău pentru că ecranul e 4:3 și filmele sunt rulate in 16:9. Sa mai adaug că la anumite premiere și filme așteptate prețul crește subit de la 20 la 25 de lei, suntem cumva la IMAX?
Soare Aurel
Soare Aurel4 ani în urmă
Cinema modernizat, aproape totul e ok. Am fost la mai multe filme si vreau sa subliniez un aspect : sonorul este excesiv de puternic. In cazul filmelor de acțiune ( împușcături, explozii , bombe etc.... ) urechile suferă îngrozitor, deseori simți ca-ti sare inima din piept..... Ideal ar fi sa reglați intensitatea sonora a filmelor in limite suportabile. Ați avea numai de câștigat.
Iulian georgescu
Iulian georgescu5 ani în urmă
Cinematograful e Ok,catalogat dupa cele mai noi standarde... Lasa insa de dorit spatiul din jurul cinemaului care nu e deloc curatat dupa ce firma care l-a renovat a lasat mormane de gunoaie, materiale, nisip ,moloz unde mai pui ca zona e si mlastinoasa...Primarul ,edilii ar trebui sa ia masuri si sa remedieze problema...ar mai fi ceva si anume lipsa de educatie si nesimtirea de care unii dau dova
da in sala in timpul vizionarii apoi felul cum lasa locul pe care l-au ocupat -adica mizerabil ca si ei de-altfel si modul cum se comporta romanul cand merge pana si la toaleta...dar astea sint metehne vechi ale romanului, ale nesimtitului autohton de care te lovesti la orice pas!
Little-
Little-5 ani în urmă
Un 3D excelent, în comparatie cu cel din vulcan. Locurile au o înclinație foarte mică astfel dacă ești mai scund de fel (ca mine) și o persoană mai înaltă se pune în față îți va bloca parțial vizionarea filmului. Jos e destul de incomod dat fiind faptul că trebuie să stai cu capul în sus pe toată durata filmului și devine incomod la gât, iar sus, nimic de obiectat în afară de sunetul de la proiector.
Alexandru Daniel Ardelean
Alexandru Daniel Ardelean5 ani în urmă
Curat; scaunele sunt într-o stare perfectă, imaginea e perfectă, iar sunetul e bun, deși presupun că in mijloc e cel mai calitativ dpdv al direcției din care vine. Puțin nașpa e în lojă că se poate auzi destul de bine ventilatorul de la aparatul de proiecție, care parcă strică momentele de maximă liniște din film. Ai voie să intri cu snacks-uri și suc de afară, deoarece nu cred că au magazin în interior, dar nu e neapărat un lucru rău că oricum dacă ar fi avut un chioșc, produsele ar fi fost overpriced.
Iulia Denisa
Iulia Denisa2 ani în urmă
Foarte bine aranjat, sunetul este de calitate. Dar mare păcat ca nu ruleaza daca nu sunt ori minim 10 sau 4. Nu mai stiu sigur.
Locații recomandate