/Dolj/Cinema

Direcția Doljeană pentru Sănătatea Publică

Strada Tabaci 1, Craiova 200642, România

Direcția Doljeană pentru Sănătatea Publică
Cinema
1.2
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q4V+6F Craiova, România
+40 251 310 067
dspdolj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carla Popa
Carla Popa2 ani în urmă
Aceasta instituție este o bătaie de joc, nimic nou in Romania.

Servitorii publici de la DSP au impresia că ei ne plătesc pe noi sa venim înapoi în țară de sărbători, ei ne plătesc vaccinarea și testele PCR că sa ne putem vizita familiile. Oamenii ăștia nu au nici o intenție de a ajuta cetățenii care le plătesc salariile. Nu ne comparăm cu Europa, suntem ultimii de pe acest continent. Nu ne mai facem bine.

Nu regret nici pentru un minut că am plecat din tara asta coruptă plina de pile, șpăgari și funcționari aiuriți. Romanii din diaspora vin aici sa cheltuie bani, sa ajute economia care este distrusa perpetual de niște țărani care stau sa fure totul, iar ei nici măcar nu au o vizualizare din perspectivă să înțeleagă acest proces.

Noapte buna, somn ușor!
Sergiu Plesea
Sergiu Plesea2 ani în urmă
GROAZNIC ! Nu răspunde nimeni la telefon , sun de câteva zile , interval de ore diferit ..Am ajuns la concluzia ca au telefonul undeva in strada , nici sa nu-i deranjeze când “se lucrează” !
Înțeleg ca se pot face greșeli , dar nu te poți juca cu timpul oamenilor , in loc de 10 zile carantina sa le pui 14 . Sunt niște bani aruncați pe teste ( degeaba ) plătiți din buzunarul nostru !
Nu vreau sa ajung la concluzia ca mai bine nu mai veneam ACASĂ !
Simona Cocheci
Simona Cocheci2 ani în urmă
Răspundeți la telefon! Pentru asta va plătim! Cea mai jalnica instituție!
18.10.2021
Din statistici se observa ca rata este în scădere 10.97 Craiova , dar spitale ,ATI suprasolicitare , spitalul "Militar" transformat în spital suport covid pe data de 14.10.2021.
Testați PCR , nu mai testați rapid .
Raportați corect , nu ne mai mințiți.!
INCHIDETI ȘCOLILE!
SewerDweller
SewerDweller2 ani în urmă
💫💖Iubesc aceasta instituție💖💫 , face o treaba minunata in a preveni 💀pierderea💀 de vieți din cauza infectarilor cu 🥰💖coviduț 19💖🥰 incat şcolile sunt inca deschise , ignora 🤬haterii🤬 astia care dau o stea sunt gelosi , si sunt doar hateri si nimic altceva go slay 💖 ❤ pop off 👸 👑 yaaaasss , ai uitat asta regino 👑 👸 👑. Nu pot exprima in cuvinte cat de mult imi incalzeşte sufeletul de patriot stiind ca banii din taxe se duc catre a plati aceasta instituție
Cornel Feraru
Cornel Feraru2 ani în urmă
Decât să suni la DSP Dolj,mai bine încerci la...6/49 !!! Dacă,totuși,reușești acst miracol,la întrebările tale vei primi niste răspunsuri sibilice din care poți înțelege orice !!! De exemplu,am întrebat unde se face booster-ul pentru Johnson&Johnson și mi s-a răspuns că pot să-l fac la centrul medical privat despre care,îi spusesem doar , că...nu mai era centru de vaccinare !!! Până la urmă ,cucoana s-a plictisit și mi-a închis telefonul în nas iar eu , mi-am amintit instantaneu niște colo...expresii populare oltenești ,foarte,foarte ,,colorate"!!!
Pandiani Popete
Pandiani Popete2 ani în urmă
Nu pot pune in cuvinte🤩🤩🤩🤩 cat de importanta🥵🥵🥵🥵 nu numai pentru societal dar si pentru mine ca 🥰🥰🥰🥰🥰 persona dar daca am invatat🤓🤓🤓🤓 ceva e ca trebuie sa platim bani la stat pt a plati💰💰💰💰💰💰 oameni care trebuie sa faca traba🍒🍒🍒🍒 asta oricum infectiile sunt stiti false😱😱😱😱 pentru ca 💪💪💪💪 am incredere in institutia aceasta,nu exista alta ca tine🤯🤯🤯🤯, TU esti perfectiune😘😘😘😘
LEGE 0% 00
LEGE 0% 002 ani în urmă
Nu răspundeți la telefoane baaa tranzitivă din scaunele acelea de dormiti in ele huooooo putorilor locul vostru este la pușcărie dati amenzi pe lume nevinovată și nu sunteți legali
Marian Alexandru Croitoru
Marian Alexandru Croitoru2 ani în urmă
Cel mai probabil țin telefonul într-o cutie antifonată
Astfel încât să nu îi deranjeze când sună.
Locații recomandate