/Dolj/Cinema

Inspire Cinema Mercur

Etaj 4, Mercur Center, Calea Unirii 14, Craiova 200419, România

Inspire Cinema Mercur
Cinema
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q8V+XV Craiova, România
inspirecinema.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Liviu Robert Nita
Liviu Robert Nita2 ani în urmă
Singura sugestie ar fi sa intrati prin sali mai des sa faceti liniste in randul galagiosilor si cei care deranjeaza filmul. Am avut experiente proaste din cauza celor care au venit la film sa vorbeasca, sa stea pe telefon si sa puna picioarele pe scaunele din fata lor...
Trusca Bobi
Trusca Bobi2 ani în urmă
O experienta unica, un loc superb. Locatia e deosebita. Doar...cafeaua lipseste 🤷‍♂️
Bogdan Bosoteanu
Bogdan Bosoteanu2 ani în urmă
Sonorizare este putin cam tare..dar in rest este ok!
Costy Ivu
Costy Ivu2 ani în urmă
Scaunele sunt puțin cam înghesuite, dar în rest este ok👍
Bogdan Gabryell
Bogdan Gabryell4 ani în urmă
Un minus pentru că este foarte cald. Nu stiu dacă au aer condiționat.
Un minus pentru spațiul insuficient de a trece. Trebuie să deranjezi toti ceilalți participanți pentru a te duce la wc sau o problemă.
Ion Cornel Diaconescu
Ion Cornel Diaconescu5 ani în urmă
Un "cinema" perfec. Ar trebui sa aibă și o cinematecă.
Spaafy
Spaafy5 ani în urmă
Frumos, amenajat.. Nu îți oferă multe detalii despre camera în care trebuie sa intri
Alta problema este faptul ca filmul trebuia sa înceapă la 15 10.. Am întrat la 15 00, pana la 15 20 au fost doar reclame..
Catalin Stoean
Catalin Stoean2 ani în urmă
Am fost în mai multe rânduri, experiența este în general una bună. La ultima vizită am avut însă un incident ce ne-a lăsat un gust amar.
Am ajuns mai devreme cu soția și cei doi băieți de 8 și 11 ani, am ieșit și pe terasă, de unde priveliștea este excelentă și unde am petrecut cca 10 minute. Am hotărât să ieșim puțin și la finalul filmului pentru a vedea priveliștea și pe întuneric.
Filmul a decurs bine, am avut câțiva copii vorbăreți in spate, dar se poate întâmpla oriunde la cinema. Experiența audio a filmului este minunată.
La final, am ieșit din nou pe terasă, erau câțiva angajați care stăteau de vorbă, unii cu țigări. Am mers într-o parte (terasa este uriașă) și după cca 20 de secunde a venit un angajat din grup să ne întrebe dacă avem bilete. I-am spus că tocmai am ieșit de la film, mai aveam biletele, și ne-a zis că nu avem voie să mai stăm acolo, că aceasta este politica firmei, sunt camere și nu putem rămâne deloc. I-am zis că nu intenționam să stăm mai mult de 2, 3 minute, însă a insistat să ieșim în acel moment, chiar ne-a escortat către ieșire. A fost o senzație stranie, am rămas cu sentimentul că poate le-am deranjat discuțiile de la țigară ieșind pe terasă. Un alt amănunt este că angajatul nu purta mască nici în interior, în condițiile în care la acel moment (și când scriu această recenzie) aceasta era obligatorie și afară, nu numai în interior.
Locații recomandate