/Dolj/Cinema

Portul Cultural al com. Cetate

Cetate, România

Portul Cultural al com. Cetate
Cinema
4.2
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
32PP+VF Cetate, România
+40 755 070 390
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cosmin Duma
Cosmin Duma2 ani în urmă
Ma bucur ca am ajuns aici! Lasand la o parte valoarea adaugata de marele poet, locul deosebit de frumos lasa impresia de neingrijit si exploatare! Pacat!
Carmen J
Carmen J2 ani în urmă
Dau 2 stele din cauza ca peisajul este frumos.

Experienta este dezamagitoare. Servirea lenta, mese de pomana si scaune vai de mama lor, meniul sarac si cu optiuni jalnice (carnati sau cotlet + cartofi prajiti sunt doua dintre optiuni. Ma asteptam la niste tocanite sau ceva mai traditional).

Ma asteptam sa gasesc ceva in stil rustic, boieresc in schimb am gasit niste niste mese aruncate in curte si o invazie de viespi.
Cos Tin Knight (CosTin)
Cos Tin Knight (CosTin)2 ani în urmă
5☆meritate. Extraordinar.
Curățenie exemplară, atmosferă deosebită și armonie. #aprilie2021
.
■ Revin (și o să revin) întotdeauna cu mare plăcere. Atmosferă autentică marinărească și extraordinară în ultima Duminică de iulie.
Recomand.
#Portul_Cultural_Cetate #iulie2021
Magdalena Isvoranu
Magdalena Isvoranu2 ani în urmă
Pitoresc. Servirea mesei foarte lentă, cu mult timp de așteptare . Mâncarea e bine făcută.
Andi
Andi2 ani în urmă
Asta din perspectiva unui strain care locuieste de mult in Romania. Merita ca plimbare, de stat lasa mult de dorit sau de mancat. Mancare obisnuita, nimic deosebit, prețuri însă...mări, pentru ce ofera, nu parea proaspat. Vinul merita. Daca ar investi si ar angaja un bucatar bun, chiar pentru mancare traditoinala, ar fi ceva special!
O stea pentru ca camera si locul in general au potential dar din pacate nimeni nu se ocupa cum trebuie. Niste detalii care ar face experienta cu totul minunata. O usa care nu se inchidea bine, geam spart, plasa pentru insecte care sigur 2 lei costa, rupta. Perdele murdare, pline de insecte (fluturase), cobor nespalat si neaspirat, lampi rupte. In fine, pentru 240 lei/noapte? Nu merita. Macar niste termopane care arata old-school daca nu vor sa se schimbe fatada.
Si inca o stea pentru priveliste. Locatia este perfecta, aerul boem este frumos dar chiar se poate mai mult. Speram ca vor imbunatati cu aceste sugestii. Din ce am auzit in starea asta este de muuuult!
Florin bogdan
Florin bogdan2 ani în urmă
Merită ca plimbare, în niciun caz de stat sau Doamne ferește de mâncat. Cartofi reîncălziți, friptura tăiată (o bucată din 4 - din cele două meniuri de cotlet) din alta care a rămas și pusă la noi în farfurie, sărăcie mare, prețuri însă...măricele, pentru ce oferă :) Am zis că-i mama "nebună", dar nu, a avut dreptate, mi-am dat seama târziu...
Mihaela Ştefanovici
Mihaela Ştefanovici2 ani în urmă
Merită vizitat! Este locul perfect pentru relaxare. Atmosferă plăcută, muzică bună, oameni frumoși.
Liviu Stefanache
Liviu Stefanache2 ani în urmă
Recomand vizitarea acestui loc, chiar de -o tură scurtă "extrasezonieră "(eu așa cred că am ajuns aici, negasind pe nimeni , să-mi comand cafea sau gustare ... sau o fi fost închis din motive pandemice ), pentru a admira ,spre relaxare, amplasarea faină a Portului , valurile Dunării, vântul puternic ; pe scurt, frumusețea naturală ,pentru care ofer cinci stele la apreciere. Sper să ajung și cu altă ocazie ,când va fi deschis localul, să zăbovesc... ,apoi să ofer stele -apreciere, așa ,spre maxim !
Locații recomandate