/Covasna/Cinema

Ca La Mama Acasa'

Strada Școlii 31, Covasna 525200, România

Ca La Mama Acasa'
Cinema
4.5
307 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
R5W9+J8 Covasna, România
+40 766 310 341
ca-la-mama-acasa.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: Închis
Vineri: Închis
Sâmbătă: 13–20
Duminică: 13–20
Scrie o recenzie
Secelean Vasile256 zile în urmă
Servire ca la Mamá acasa. Macare foarte gustoasa , d-a Maria si angajatele foarte amamabile 🎂🍰🍧🍨🍮🍺🍺
Andreea alexandru
Andreea alexandru2 ani în urmă
Locație ca la bunica acasă!
Mâncare ca la mama acasa!
Iar preturile de bun " gust"
Cristi draghici
Cristi draghici2 ani în urmă
Excelent !!! Am mâncat mai bine ca la mama 😜! Recomand !
Andra Corina Sfabu
Andra Corina Sfabu2 ani în urmă
Mancare traditionala maghiara foarte gustoasa si de buna calitate.

Am mancat aici 2 zile consecutive doar produsele recomandate de catre “mama” (fara meniu si fara sa vad preturile). Am mers pe mana doamnei (care a si venit la masa la noi personal si ne-a explicat ce e fresh si merita mancat) si nu am regretat: ciorba gulas, ciorba de burta, gulas cu varza si gulas cu cartofi.

Preturile sunt mai mult decat bune, raportat la marimea portiilor. O persoana matura nu poate manca atat ciorba cat si felul doi fara sa imparta unul dintre ele.

Daca treceti de prima impresie data de terasa intunecoasa, va fi o experienta autentica, minunata. Locul nu e pentru fitosii care apreciaza mai mult aspectul decat autenticitatea locului, a oamenilor si calitatea ingredientelor.

Recunosc faptul ca initial am avut oarecare dubii (dupa prima impresie vizuala a locatiei - din exterior), dar mancarea a fost foarte buna si proaspata. Recomand locul si celor care au copii sau un stomac mai sensibil, intrucat “mamele” care pregatesc mancare chiar o fac cu drag si daruire.

Intr-adevar, desert nu se face in acest restaurant.
Serban Daniel
Serban Daniel2 ani în urmă
Nu exista meniu , terasa este o speluca acoperita cu poliplan , am venit cu 2 copii si unul dintre ei a uitat sa fie servit , motivul fiind ca e prea mare portia , nu recomand , ca la mama acasa cand eram saraci as denumi aceasta locatie
Cristian Popa
Cristian Popa2 ani în urmă
Mâncare foarte gustoasa, cea mai buna din oraș, ca la bunica, recomand!
Cecilia Lucescu
Cecilia Lucescu2 ani în urmă
Am ajuns la acest restaurant in jurul prânzului și l-am identificat destul de greu. Nu exista semn sau vreo intrare amenajata ca să îți dai seama ca intri intr-adevar intr-un restaurant.
Amenajarea interioara ar putea fi îmbunătățită, pastrand totodată aerul rustic ce se dorește a fi dat localului.
Mâncarea este intr-adevar excepțională, iar porțiile mai mult decât generoase. Doamnele ce ne-au servit au fost foarte atente și dragute pe tot parcursul șederii noastre acolo.
Am înțeles conceptul de meniul zilei, însă cred ca ar fi util dacă s-ar specifica și gramajele porțiilor împreună cu prețul.
Emilian Marinescu
Emilian Marinescu2 ani în urmă
Acesta nu este un restaurant ca orcare altul. Aici se servesc mancaruri secuiesti, cu precadere gulas. Mancarea este buna, iar portiile sunt suficient de mari sa poata satura orice gurmand. Atmosfera placuta, de casa batraneasca cu grinzi de lemn si pereti impodobiti cu obiecte de artizanat specifice zonei. Totusi lumina ar putea fi mai puternica.
Gageanu Adrian
Gageanu Adrian2 ani în urmă
Cea mai buna locație in care poți sa mânca in Covasna. Mâncarea este deosebita, cu gust, exact cum o făcea bunica. Nu recomand sa mâncați in fiecare zi, după câteva zile o sa aveți kilograme in plus. Nu aveți cum sa va abțineți după ce ați gustat un preparat.
Locații recomandate