/Buzau/Cinema

Happy Cinema

Bulevardul Unirii 301, Buzău 120000, România

Happy Cinema
Cinema
4.3
992 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R77+CQ Buzău, România
+40 338 401 063
happycinema.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Emilia-Mihaela Albu
Emilia-Mihaela Albu2 ani în urmă
Imi place mai mult acum când nu mai e atât de aglomerat din cauza cea deschiderii concurentei de vis a vis. Pare că ai bilete VIP cu sala aproape goala 😍
Sper totuși sa supraviețuiască atât cinema-ul cât și micul mall Galeria, tocmai pentru că nu sunt atât de aglomerate și iti poți face treaba rapid (câteva cumpărături la Mega sau prin magazinele de acolo) si sa vezi si un film într-o atmosfera intima as spune.
Deea Valy
Deea Valy2 ani în urmă
Preturi accesibile,copii au reduceri de preț Filmele sunt foarte frumoase,mai ales cele 3D.Din păcate pandemia a redus numărul celor care doresc sa se destinda la un film,sala este mai mult goala.Personalul este foarte amabil.
Marius
Marius2 ani în urmă
Pute…efectiv pute a vechi. Cred ca n-au mai facut o curatenie generala de ani de zile.
Nu recomand
Adina maruntis
Adina maruntis2 ani în urmă
FOARTE NEPLACUT! Prefer sa ma duc in Ploiesti unde este liniste, curatenie si oameni civilizati. La noi in oras am avut parte de galagie pe tot parcursul filmului, un du-te vino continuu si la final am calcat pe popcorn, salsa si nachos... Mai ales la orele tarzii ar trebui sa fie cineva care sa impuna ordine in sala. Pacat de investitie. Nu recomand!
Burlacu Stefan
Burlacu Stefan4 ani în urmă
Tocmai ce am iesit de la film "Razbunatorii 3D" sala 1 locuri premium adica pe la jumatatea salii si pretul cel mai mare - 30 lei.

Pareri:
- scaunele se lasa prea mult pe spate de parca ar fi rupte. (sau chiar sunt si nu m-am prins eu)
- randul din fata trebuia lasat mai jos deoarece vezi capul tovarasului care sta in fata ta.

Cireasa de pe tort:

- ecranul este mult prea intunecat..adica nu vezi culorile nu are luminozitate..
Florentina Elena Ene
Florentina Elena Ene4 ani în urmă
Nu au filme 3d, au o incercare cu imagine dubioasa, intunecata cred si din cauza ochelarilor...ventilatia nu merge mereu si te izbeste mirosul de mancare. Pacat ca nu au pastrat calitatea de la inceput. Ca si locatie nu este la periferia orasului...
In ce priveste mizeria din sali este doar urmarea nesimtirii si lipsei de educatie a celor care consuma diverse in timpul filmului, arunca ambalajele si continutul lor pe jos sau scapa mancare peste tot in timpul consumului.
Adrian Negru
Adrian Negru2 ani în urmă
Excelent. Mulțumim Buzau.net pentru invitatie
Diana Matei
Diana Matei2 ani în urmă
O experiență extrem de neplăcută. Deși am fost 10 persoane in sala, asemenea comportament necivilizat nu poate fi tolerat într-un cinematograf (râsete și discuții pe tot parcursul filmului, telefoane care sunau in timpul difuzării, in timp ce se relaxau cu picioarele pe spătarul scaunului din față). Personalul cinematografului ar trebui sa fie responsabil de respectarea unor reguli de bun simt.
Locații recomandate