/Botosani/Cinema

Cine Globe

Calea Națională 91, Botoșani 710048, România

Cine Globe
Cinema
4.6
978 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMW8+V6 Botoșani, România
+40 331 401 101
cineglobe.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
You just got Rickrolled
You just got Rickrolled2 ani în urmă
E frumos dar sunt multe reclame la inceput..
Ştefan E
Ştefan E2 ani în urmă
Foarte frumos, nu mai lăsați gunoaiele pe jos.
Elisa Bianca
Elisa Bianca4 ani în urmă
Am avut un incident mai neplacut cu un portofel pierdut, iar baietii de la cinema au fost foarte draguti si au acceptat usor sa se uite pe camerele de supraveghere. Au pierdut mult timp cu noi si totusi nu si-au pierdut calmul niciodata, ci din contra, au fost foarte atenti.
Claudiu MCM Marian
Claudiu MCM Marian4 ani în urmă
16 grade în sală în condițiile în care e vară și lumea vine doar în tricou. Înțeleg ca vor sa asigure confortul termic evitând căldura, dar e exagerat, s-au dus în cealaltă extrema. După 2 ore de stat pe loc la temperatura aia tremuram bine. În afara de asta, restul e ok.
Andrei Preda
Andrei Preda4 ani în urmă
Este ok. Nu mia plăcut faptul ca nu au oameni serioși acolo si nu îmi place ca trebuie sa așteptăm mult ca să întram la film
Music Creator
Music Creator5 ani în urmă
Standardele acestui cinema sunt unele ridicate,atat din punct de vedere al designului ,cat si din punct de vedere al serviciilor, al servirii si a calitatii filmelor.In plus au si o platforma online de unde iti poti rezerva locurile si unde gasesti multe promotii,astfel scutindu te de a sta la coada,care si asa dureaza putin( asteptarea ),deoarece casierii sunt eficienti si rapizi.Raportul calitate - pret este unul excelent.Calitatea video si acustica a filmelor este una buna.Preturile pentru pop corn si reatul sunt un pic piperate,dar acceptabile.
Anghelache Sebastian
Anghelache Sebastian5 ani în urmă
Aici găsiți toate filmele apărute recent, sunt 6 sali, personalul amabil, sălile sunt răcoroase și calitatea proiecției este buna, sunetul e de obicei cam tare, dar asta depinde de fiecare.
Se pot cumpăra snackuri și suc tot de acolo, (nu se poate veni cu mâncare de acasă :)), însă sunt extrem de scumpe.
Petru-Fulger Parascan
Petru-Fulger Parascan6 ani în urmă
O experiență neplăcută. Aroganța personalului, faptul că îți impune popcornul la un preț exagerat nu mai spun de faptul că trebuie să-ți cumperi ochelarii. Plătești 20 de lei biletul după care trebuie sa urmărești jumătate de oră de reclame. Mă apuc de piratat.
Locații recomandate