/Bistrita nasaud/Cinema

Perla Padurii

Perla Padurii
Cinema
4.7
106 recenzii
8 comentarii
turistinfo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Bogdan S
Bogdan S4 ani în urmă
Am rezervat toate pensiunea pentru un team-building si totul a fost minunat. De la pensiune, camerele mari, curatenie, numeroasele activitati pe care le poti face, mancare si pana la gazde. Iar zona este minunata, o oaza de liniste si relaxare. Mult succes sa aveti! :)
Mihai Ursan
Mihai Ursan4 ani în urmă
Curatenie exemplara, servire ireprosabila (cei doi tineri care s-au ocupat cu servirea au fost foarte amabili si atenti). Mancare gatita la pensiune, ca la mama acasa. Gasesti tot timpul de mancare. Se gatesc meniuri diferite in fiecare zi, noi am cerut de fiecare data ce era disponibil si nu am fost dezamagiti. Plata meniurilor am facut-o la plecare. Locatie superba, sub padure, liniste din toate partile (e singura proprietate locuita pe o raza de sute de metri). Parcare proprie pentru vreo 8-10 masini. Cazan cu apa fierbinte in curte (din pacate nu am apucat sa il folosim). Hamac in curte.
Pozele sunt de pe traseul Pasul Rotunda - Varful Ineu. Cea cu masina este de pe drumul de acces spre proprietate. Se poate ajunge usor chiar si cu un autoturism cu tractiune pe fata (noi am ajuns acolo cu un VW Golf). Tot cu masina am ajuns in Pasul rotunda (45min - 1 ora) si de acolo am pornit pe jos spre Lacul Lala (traseu de 4-5 ore).
Huma Claudiu
Huma Claudiu4 ani în urmă
Este un loc foarte potrivit pentru relaxare în mijlocul naturii (munților), condiții de cazare excelente. Gazdele foarte omenoase și cu bun simț în exces😁. Preturi mici pentru camere mare.
Laurentiu Popa
Laurentiu Popa4 ani în urmă
Frumoasă pensiunea dar păcat că pe Valea Măriilor sunt foarte multe cabane și pensiuni în stare dezolantă unele din ele chiar părăsite (2 arse în anul 2011)... Ar trebui investit mai mult în zona respectivă...!!!
Marinca Diana
Marinca Diana4 ani în urmă
Locație frumoasa, curățenie și personal amabil. Este a 3-4 oara când mergem și de fiecare data am sesizat o mica problema cu sistemul de încălzire. Într-una din vizite în luna Decembrie nu am avut căldură la momentul cazării și nici în dimineața de plecare. Acum, în dimineața plecării nu am avut apa calda. Când am întrebat personalul care este cauza ni s-a spus ca s-a terminat apa calda deoarece s-a spălat grupul de copii cazat la pensiune. Am fost dezamăgiți și nu vom mai invita locația.
Claudia Sofronea
Claudia Sofronea2 ani în urmă
Super locația, ne-am simțit foarte bine de-ai am dormit doar 2 nopți... nicăieri nu am găsit saltele așa moi și relaxante🥰 mic dejun delicios , gazda foarte primitoare . Ne-a plăcut mult locația și sigur vom mai reveni.
Marius Roman
Marius Roman2 ani în urmă
Personal foarte amabil simpatici ,mancarea de nota 10.camere curate merită sa va impartasiti o vacanta aici .o recomand cu placere .pentru patroni .MULT SUCCES pentru plnurile d.voastra.cu drag "10"
Roman Mihaela
Roman Mihaela2 ani în urmă
De la cazare..mincare..ospitalitate..peisaj totul a fost minunat. Gazdele de nota 10..Sigur vom reveni !
Locații recomandate