/Bihor/Cinema

Jumbo

Strada Ogorului Nr. 173, Oradea, România

Jumbo
Cinema
4.4
7 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WW4+QR Oradea, România
+40 259 401 150
corporate.e-jumbo.gr
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Sanzi N
Sanzi N2 ani în urmă
Am redescoperit magazinul pt ca a trebuit sa îmi cumpăr perdea. Am văzut multe decorațiuni interioare, lucruri frumoase pt orice casa, obiecte mari sau mici de pus în camere. Am redescoperit raioanele de menaj, de curățenie, de decorațiuni de Crăciun, de produse pt baie sau bucătărie.
Ah ....și sa nu uit raionul de jucării.
Îmi face mare placere sa ma plimb prin Jumbo. Poate fi folosit și pt a vedea tendințele sezonului / anului
Doru R
Doru R2 ani în urmă
Preturile au tot urcat iar produsele nu sunt tot timpul de cea mai buna calitate. Găsești rafturi goale pe majoritatea raioanelor. Oferta de Crăciun e sub orice critica, produse puține și scumpe. Fata de anul trecut se vad preturi și cu 50% mai mari. Returul nu respecta legea în vigoare și încerca să te păcălească.
Camelia ioana
Camelia ioana2 ani în urmă
Rafturi mai mult goale la produsele de sarbatori si jucariile interactive de craciun. Prea multi angajati care doar redistribuiau alte produse in spatiile goale
Sebastian Gabriel
Sebastian Gabriel2 ani în urmă
O experienta urata. Am cumparat zilele trecute cu prietena mea niste perne care din nefericire miroseau destul de puternic a mucegai. Am hotarat sa le ducem inapoi ca sa aflam ca "politica" firmei nu ofera posibilitatea de a-ti recupera banii inapoi, ci un voucher pe care trebuie sa il folosesti in ziua respectiva. Poate nu vreau sa mai cumpar de acolo, mi se refuza dreptul asta, sau?! Foarte ciudat pentru anul 2021 sa fii la nivelul asta. O atitudine slaba fata de client. Ca sa nu zic ca in tot timpul asta nu am fost tratati cu respect, ci cu aroganta si ostilitate de "personalul" care mai are de invatat la capitolul comportament si atitudine. Pe viitor nu vom mai veni aici in mod clar.
Ella Fertea
Ella Fertea2 ani în urmă
Am găsit textile de casa -fata masa 35 lei,șervete -8 lei,set pahare apa 13 lei,cosmetice 9 lei ruj lichid,papuci casa 25 lei.
Imre Gulyas
Imre Gulyas2 ani în urmă
A fost minunat găsești antotdeauna de toate. Nu exista lucru ce cauți și nu-l găsești și a special nu șanț scumpe deloc.
Aida Tincu
Aida Tincu2 ani în urmă
Ma așteptam să fie o ofertă cu adevărat mai variată la toate produsele.
Horea
Horea2 ani în urmă
Magazin foarte mare, varietate mare de produse la prețuri mici.
Unele au calitatea conformă cu prețul.
Locații recomandate