/Bihor/Cinema

Hotel Perla

Băile 1 Mai Nr. 65 B, Oradea 417496, România

Hotel Perla
Cinema
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XXWX+VM Oradea, România
+40 359 444 444
perla1mai.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Claudia Cristei. bbbgv
Claudia Cristei. bbbgv2 ani în urmă
Mi-a placut foarte mult, am avut un apartament in februarie 2022. Curatenie exemplara, apa ff calda in jacuzzi, dar si in celelalte piscine. A fost o defectiune la caldura, era fff cald in camera, si-au dat interesul si au rezolvat prompt. Restaurantul frumos, mancare f buna si preturi decente. Nu am crezut ca gasesc asa ceva in Romania. Ah, personal foarte amabil.
Bb V
Bb V2 ani în urmă
Am fost recent de cand s-a renovat, apa nu este suficient de calda,pur si simplu tremuram in apa!Preturi cam exagerate la mancare si bauturi.Pretul intrarii este exagerat la ceea ce oferiti.Nu exista facilitati pt.copii decat un topogan minuscul.Iarna in nici un caz nu vom reveni!
Melita maria matiu
Melita maria matiu2 ani în urmă
Totul a fost extraordinar. Camerele foarte frumoase, curate, bine aerisite. Mâncarea foarte bună, servirea excelentă. Consultație și tratament de calitate. Recomand cu drag și cu siguranță vom mai reveni.
Hellfried Delpin
Hellfried Delpin2 ani în urmă
O locație ff bună de relaxare,camerele curate ai tot la dispoziție de la prosoape halate cu trebuie să fie. Personal foarte bine pregătiți vom mai veni sigur aici.
Mihaela Tch
Mihaela Tch2 ani în urmă
Un complex super frumos.Camerele foarte curate,mari,dotate cu absolut tot ce este necesar.Personalul foarte amabil și drăguț,mâncarea de nota 10.Zona de wellness &Spa modernă și curată.Cu siguranță vom reveni!Își merită din plin cele 4*!
Maria Vaş
Maria Vaş2 ani în urmă
Am fost la welles &spa cît și la bazinele de afară, ne-am simtit foarte bine îmi place felul cum a fost renovat interiorul, apa curată, caldă după toate gusturile zic eu,copii sau simt super bine, prețurile puțin cam mari, parerea mea, sper să mai revin cît de curând.
Anamaria Rogoz
Anamaria Rogoz2 ani în urmă
Nota 10 *Curățenie, liniște ,camere frumoase și curate ,bazinul cu apa foarte caldă cu hidromasaj este fenomenl, bazin pt copii, bazin de înot ,bazine cu apă caldă pt relaxare, saună umedă, saună uscată,sală de joacă pentru copii Mâncare foarte bună ,personal amabil .Am fost două weekend- uri la rând și cu siguranță voi reveni .Vă recomand !
Nusa Negrean
Nusa Negrean2 ani în urmă
Super locatia, mancarea foarte buna, singurul minus prea cald in camere.
Locații recomandate