/Timis/Centru comercial

Bega Shopping Center

Strada Proclamația de la Timișoara, Timișoara 300054, România

Bega Shopping Center
Centru comercial
4
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64J+55 Timișoara, România
+40 256 293 116
bega-shoppingcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Reghina Mareș
Reghina Mareș2 ani în urmă
Domnul care se ocupă de parcarea cu plată (automatizată!) este foarte invaziv!!! În repetate rânduri l-am rugat frumos să-mi lase puțin spațiu ca să pot plăti la aparat, dar el nu înțelege, vine extrem de aproape și involuntar răsuflă pe clienți deoarece nu poartă mască. Insistă să-ți ia biletul din mână și să facă el operațiunea, neigienic și nepoliticos. E ok dacă el este acolo, în caz că cineva nu se descurcă sau are nevoie de ajutor, dar nu este normal să vină să agaseze fiecare client și să pună mâna pe fiecare tichet. Majoritatea știm să folosim un automat de plătit parcarea. Nu aș fi insistat să scriu acest review dacă nu se întâmpla deja de "n" ori, mi se pare că nu e ok deloc abordarea. În plus, acum câteva săptămâni, când l-am rugat să nu mai vină atât de aproape, mi-a și comentat înapoi ceva gen "bine că stați toți la terase fără mască și acuma aveți probleme cu parcarea", a fost și nepoliticos pe deasupra. Este exagerat comportamentul și ar trebui instruit mai bine de către conducere ca să nu mai deranjeze inutil. Sper ca faptul că am semnalat problema, să aducă o îmbunătățire, pentru că pun pariu că nu sunt singura persoană iritată de această situație.
Adriana Marian
Adriana Marian2 ani în urmă
Totul e schimbat, nu am fost de mulți ani, cred ca de 3 ani...mi-a plăcut ca nu era aglomerat..am cumpărat umbrela, preț decent 40lei...scările rulante funcționează.Recomand, sunt multe magazine în interior...chiar și un birou notarial.
Raluca cretu
Raluca cretu2 ani în urmă
Cand m am obisnuit cu mall-ul, Bega mi se părea asa de mica... Dar mall-ul e time-consuming, galagios, obositor, haotic... E asa refreshing sa mergi într-un loc mic, în care poți găsi magazinele cunoscute cu ochii închiși, unde te recunosc și saluta și cei de la paza, nu pierzi timp, esti rapid, eficient, găsești diversitate produse, zero aglomerație, preturi bune, calitate. Celor sătui de harmalaia de la mall, Bega le va fi ca o gura de aer!
Ernest Svatsinka
Ernest Svatsinka2 ani în urmă
Magazine frumos aranjate dar mereu goale din cauza pandemiei ( se solicită certificat verde la intrare ) .
Sebastian Herdean
Sebastian Herdean2 ani în urmă
Nu ai parcare, sau ai, în spatele centrului, dar e cu plată, pentru clienții care merg acolo ar trebui prima oră să fie gratuită, iar tichetul de parcare validat in momentul in care faci cumpărături la market, haine, mâncare etc.
Calin constantin
Calin constantin2 ani în urmă
Google întreabă cum a fost la Bega. Fain mă, da fain de tot. Că în fiecare zi mă duc după ce mai trebuie pe la casa omului:)
Da no... de cate ori mă duc mă întreabă. Așa că am răspuns:)
Dorina Popa
Dorina Popa2 ani în urmă
E loc și de mai bine, preturile sunt cam mari la fructe legume,pâine....
Vali vatamanu
Vali vatamanu2 ani în urmă
Din cauza restricțiilor sunt foarte puțini clienți,multe magazine sunt închise!
Locații recomandate