/Sibiu/Centru comercial

Piața Mare

Sibiu 550182, România

Piața Mare
Centru comercial
4.7
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5W2+JP Sibiu, România
patrimoniu.sibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Dorin duse
Dorin duse2 ani în urmă
Sibiul ramane un oras ,,occidental"!!! Centrul vechi e fascinant ca intodeauna mai ales in perioada sarbatorilor. Casutele cu bunatati de Craciun sunt frumoase.Pacat insa ca m am simtit ca in ghetoul de la Warsovia cu gardurile alea si controlul de la intrare al certificatului verde. De ce? Ca doar totul e in aer liber! Asta oare cum s-o numi? Si fata de unii dar si fata de ceilalti !Pe unii ii ti afara ca pe... Si pe ailalti ...
Alin Dumitru
Alin Dumitru2 ani în urmă
Frumos, peste asteptari! Pacat ca esti ingradit din cauza certificatului covid! Un spatiu frumos, un targ de Craciun care iti ridica moralul in zilele de iarna din jurul Craciunului!
Flaviu Beu
Flaviu Beu2 ani în urmă
Mult soare cer senin , lumea la plimbare cu copii sau cu cățel , nu foarte aglomerat. Oameni din toate colțurile țării majoritatea veniți în automobilele proprii. De mâine 03.01.2022 totul se întoarce în cutie pentru aproape un un .
Badmar W
Badmar W2 ani în urmă
Plusuri:
Se respectă la intrare măsurile sanitare COVID
Minusuri:
Căsuțe înghesuite într-un spațiu insuficient...
Vio Alx
Vio Alx2 ani în urmă
Cu siguranta merita o plimbare in aceasta zona unde Sibiul isi arata frumusetea. Arhitectura este una aparte, iar de sarbatori locul prinde si mai multa viata
HIGH HUI TRAVEL
HIGH HUI TRAVEL2 ani în urmă
Am dat o stea din pricina felului in care s-a organizat Targul de Craciun din Piata Mare ,se cere certificat covid in aer liber , cine nu-l are nu poate sa intre ,coada este destul de mare la intrare ,se sta destul de mult.
In alta ordine de idei am vazut copilasi care stateau cu parintii pe margine si vedeam in ochii lor dezamagirea si tristetea faptului ca nu pot intra la targ pentru ca nu erau vaccinati ,paznicii ,jandarmii stateau la fiecare iesire sa nu cumva sa intre un nevaccinat ( daca ar pazii padurile cum pazesc Targul nu am fi ajuns in situatia de a ramane fara paduri).
Sunt dezamagit de felul cum s-a organizat acesta targ ,nu-mi inchipuiam ca o sa ajung sa traiesc aceste clipe de cosmar facandu-se diferenta ca in zilele de acum zeci de decenii cand unii erau obligati sa poarte pe umar Steaua in Cinci Colturi. Rusine Romania ,ne vom pierde cat de curand identitatea nationala!!
NIC Grosu
NIC Grosu2 ani în urmă
Bine întreținută, plină de evenimente culturale și de terase pentru toate gusturile și buzunarele.
Un loc cochet care "se bate" de la egal la egal cu orice oraș din Europa.
Parca tot timpul se întâmplă ceva în Piața Mare din Sibiu, teatru, film, concerte, târguri, etc.
Se vede ca orașul a fost Capitala Culturală Europeană.
Cu parcarea poate fi o problemă dar până la urmă găsești un loc unde să-ți lași mașina în siguranță. Prețul pentru ora de parcare este accesibil.
Nedelcu Florin
Nedelcu Florin2 ani în urmă
Un loc în care poți admira multe din obiectivele arhitecturale și istorice ale Sibiului, o bună parte din ele proaspăt renovate și eficient puse în valoare...este un " must see "!
Locații recomandate