/Sibiu/Centru comercial

Romstal Selimbar

Strada Mihai Viteazul 11, Șelimbăr 557260, România

Romstal Selimbar
Centru comercial
3.8
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5FG+6Q Șelimbăr, România
+40 372 123 172
romstal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex M.V.
Alex M.V.2 ani în urmă
Produse de calitate,fabricate in general in state europene(exceptam gamele low cost)Chiar daca preturile sunt usor mai maricele,merita.O parte a angajatilor sunt profesionisti si poti apela la ei oricand ai nevoie de ajutor sau vreo nelamurire.Exista bineinteles si angajati sictiriti si plictisiti.Totusi acord 5 stele pentru calitatea si diversitatea produselor.
Cristian Bichis
Cristian Bichis4 ani în urmă
Produse bune, insa o parte din personal este complet pe langa. Daca ai o lista mai mare de cumparaturi fie nu primesti oferta sau daca o primesti nu mai vin si lamuririle dorite. Iar cea mai penibila faza... ca si angajat sa nu stii cat reprezinta un tol/inch in cm...
B FanCorsa
B FanCorsa4 ani în urmă
Merge. Gasesti multe lucruri insa pretul e putin mai mare ca in alte locuri.
Emil Ilie Bratu
Emil Ilie Bratu4 ani în urmă
magazinul e mereu gol dar tot nu gasesti oameni sa te asiste
Paul Baila
Paul Baila4 ani în urmă
In general găsești cam tot ce ai nevoie pe parte de instalații. Mai complicat cu personalul, când ai nevoie de informații tehnice.
Anamaria Luca
Anamaria Luca2 ani în urmă
Buna ziua,sunt complet dezamăgită de personalul acestei firme....am cumpărat din acest magazin o centrala Wissman și o cabina de duș,urmau produsele să îmi fie livrate in 2 zile (confirmare făcută de angajatul magazinului)in ziua livrării m_am trezit că primesc o centrala Vaillant (eu cumpărasem Wissman)și cabina de dus care era plătită și ea, nu a mai fost trimisă.In urma sesizării ,domnul de la magazin a spus că a fost o greșală (o greșală mare pe banii mei....evident).A doua zi urma să îmi remedieze problema,și să trimită marfa corect,la prima ora,deoarece firma de instalații care urma să îmi monteze centrala ajungea la ora stabilită.Bineinteles că am primit un mesaj seara la ora 21:30 ,in care mi s_a spus că produsele mele nu o sa mai ajungă nici a doua zi la ora la care mi s_a promis de cei de la magazin.Nu mi s_a întâmplat așa ceva niciodată și nu am întâlnit nicăieri un personal incompetent ca aici. .Intenționam sa mai achiziționez câteva produse de la ei,dar sub nici o forma nu o sa o mai fac.Nu recomand!
Sergiu raul
Sergiu raul2 ani în urmă
De pe Emag am comandat un termostat it500 si am primit un termostat Rt520RF a caror specificatii sant net inferioare iar pretul este la jumatate din valoarea celui comandat , am inercat sa iau legatura telefonic cu magazinul si nu raspunde nimeni
MIRCEA Marcu
MIRCEA Marcu2 ani în urmă
Un magazin de excepție. Personal foarte calificat si extrem de amabil.
Locații recomandate