/Satu mare/Centru comercial

Nicomi

Bd. Blaga Lucian, 250/B, Satu Mare, Satu-Mare, 440247, Satu Mare, România

Nicomi
Centru comercial
4
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QV2M+C8 Satu Mare, România
+40 261 746 446
nicomi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marcel C.
Marcel C.2 ani în urmă
In Satu Mare mi s-au parut foarte neseriosi. Am facut comanda la jaluzele din aluminiu pentru toata casa, si plase pt insecte. Montatori amatori, '' sef de echipa'' ursuz si neserios. Se comporta de parca imi face vreun favor punandu-mi jaluzele. Chiar si montatorii s-au plans de el. Au gresit la masuratori, au adus si plase si jaluzele de alte dimensiuni. Cu toate acestea le-am dat toti banii si din septembrie pana in decembrie nu au venit sa remedieze erorile pe care le-au facut. Sub orice critica.
T CP
T CP4 ani în urmă
Am colaborat si eu cu aceasta firma, anul trecut, cu cei din Timisoara mai exact. Am ales Rehau Synego...calitatea mizerabila, profile ciobite, patate cu un soi de marker, sticla patata pe interior, firma care a efectuat montajul sub orice critica, glafurile de cea mai proasta calitate. De evitat!!!
Gheorghe havasi
Gheorghe havasi4 ani în urmă
O fabrică modernă pentru termopane
Florin Gogota
Florin Gogota5 ani în urmă
Este o fabrica de rebuturi ieu asta am ptimit de 7600€ Lovite garnituri rupte sau dezlipite si profilul reefolosit . Mentionez profil sinego Asa ca mare atentie!!! Sa nu luati teapa
Dorel Govor
Dorel Govor6 ani în urmă
Tot ce tine de termopan aici poti rezolva.
Sorin Agrigoroaei
Sorin Agrigoroaei7 ani în urmă
Doar din auzite stiu ca la Nicomi se face tamplarie de usi si de ferestre, de acelea de care le zice si Termopane. N-am idee de nici de un fel cu privire la calitate, si cu atit mai putin la pret...
Ncv sbq
Ncv sbq2 ani în urmă
Am ales tamplariile rehau geneo . Cea mai buna achizitie pe care am putut-o face intr un apartament . Baietii din Baia Mare sunt foarte de treaba .. montajul a fost facut ireprosabil . Nimic de reprosat.
Cornel Șter
Cornel Șter2 ani în urmă
👍👍👍
Locații recomandate