/Prahova/Centru comercial

AFI Ploiești

Strada Calomfirescu 2, Ploiești 100176, România

AFI Ploiești
Centru comercial
4.3
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2WM+P2 Ploiești, România
+40 344 802 797
afi-ploiesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 9–22
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Mihaela Petrea
Mihaela Petrea2 ani în urmă
Îmi place cum arata mall-ul, îmi pare destul de micuț, ușor neîngrijita zona de food ( curățenie doar de suprafață), aglomerație mare la Kfc pentru o zi de miercuri).
Nicolae Vlad
Nicolae Vlad2 ani în urmă
"RUSINE SA VA FIE, AFI PLOIESTI"

In data de 30 noiembrie, mama mea, cu o varsta inaintata, a vrut sa intre in mall, prezentand la intrare o adeverinta valabila, semnata si stampilata in original, emisa de centrul de vaccinare, din care reiesea foarte clar ca este vaccinata cu schema completa.

Personalul de paza a intervenit vehement, in echipa, interzicandu--i sub orice forma "periculoasei (pentru societate si sanatate) infractoare in varsta" accesul, pe motiv ca pe un afis lateral scria ca accesul se face doar pe baza de QR, nu si alte documente).

In acest timp, altor vreo 3 persoane (din care una il cunostea evident pe unul din agenti) LI S-A PERMIS ACCESUL NEINGRADIT, FARA A FI VERIFICATE, sub diferite pretexte ilare si fara vreo jena fata de periculoasa infractoare, oprita in mod ferm de la savarsirea infractiunii de catre vigilentii paznici ai legalitatii.

A fost nevoie sa intervin cu sotia, sa descarcam pe telefonul ei un QR (mama nu detine un telefon cu internet, va reamintesc ca aceasta nu este o obligatie legala !), pentru a putea permite accesul mamei, timp in care in spate se formase o coada imensa (MAI PUTIN PERSOANELE PRIETENE/CONVINGATOARE ALE AGENTILOR DE PAZA, CARE AU TRECUT CU MARE VITEZA PE LANGA NOI, FARA SA MAI PREZINTE NIMIC).

Consider ca in mod obiectiv accesul si selectia clientilor mallului ar trebui permise pe baza oricarui act legal doveditor, nu doar pe baza QR sau a prieteniei/puterii de convingere a agentilor de paza care se erijeaza in reprezentanti ai mallului.

Pana atunci, pentru modul in care tratati si discriminati clientii in varsta, pentru modul in care se respecta legea de protectie sanitara prin perimiterea accesului unor persoane neverificate cu incalcarea legii si interzicerea accesului persoanelor vaccinate pe motive birocratice, precum si pentru modul complet neprofesionist de actiune al agentilor de paza:

"RUSINE SA VA FIE, AFI PLOIESTI"
Ciprian Ionita
Ciprian Ionita2 ani în urmă
Cu dovada vaccinari si rapelului facut in luna 06! Nu suntem lasati sa intram pe motivul ca nu avem cod qr de catre agentii de paza fara explicatie. Rusine Afi. Vin sa cheltui bani la voi si va bateti joc de orice. Citez firma de paza* Nu ma intereseaza*
Monica Dumitrache
Monica Dumitrache2 ani în urmă
Un mall decent situat la periferia estica a orasului aurului negru, cu destule magazine si nenumarate produse pentru toate vârstele si toate gusturile. Este bine pozitionat din punct de vedere al vadului comercial al zonei.
Daniel Duta
Daniel Duta2 ani în urmă
Legat de certificatul verde nu este normal sa-l prezinți și la întrare și la ieșirea din Mall va bateți joc de noi cu certificatele verzi tot ce vad este discriminare bătaie de joc în viata mea nu o sa mai ma duc în acest loc chiar dacă ar fi ultimul Mall din lume nici măcar o stea nu meritați prefer lidl din toate punctele de vedere preturi bune fata de cora
Catalin Dragomir
Catalin Dragomir2 ani în urmă
E un mini Mall în opinia mea, însă e o locație bună pentru cumpărături și cinema. Food court-ul este mai restrâns. Totodată grupurile sanitare mi se par cam puține.
Dorin duse
Dorin duse2 ani în urmă
Mâncarea de la MC Donald's parca e din ce in ce mai mica.Mc puișorul intra la apa pe zi ce trece iar cola se evapora din pahar încet, încet!Prețul in schimb urca...
Dumitru Ghinea
Dumitru Ghinea2 ani în urmă
Nu ma lasă paznici sa întru ca nu sant vaccinat parca am răie asa de instruiți ce sant de șeful lor ca să-și țină posturile.
Locații recomandate