/Neamt/Centru comercial

Roman Value Centre

Strada Mihai Viteazul 3, Roman 617135, România

Roman Value Centre
Centru comercial
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WWQC+3G Roman, România
romanvaluecentre.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Andrut Chirila Radu
Andrut Chirila Radu2 ani în urmă
Parcare mare , in primul rand . Gasesti de toate . Buna investiția , mai ales pentu puterea de cumpărare a orașului
Cezar Mihalus
Cezar Mihalus2 ani în urmă
Ne place. Aprovizionat.Recomand in Carrefour raionul de peste.Icre de stiuca si raionul de bere care are o gama diversificată.
Gabriel Muraru
Gabriel Muraru2 ani în urmă
Nu locuiesc în Roman. Vizitez ocazional mall ul ROMAN VALUE CENTER când ma deplasez către Iași sau Suceava. Deși aici regăsesc în general reprezentante ale acelorasi firme cunoscute pe care la întâlnim și la alte mari centre comerciale, ROMAN VALUE CENTER are ceva deosebit, care face sa fie preferat. Atmosfera plăcută, personalul foarte amabil și disponibil întâlnit la toate magazinele din incinta mall ului, clienți civilizați (un mare plus pentru comunitatea municipiului ROMAN), diversitatea produselor, spațiu generos de parcare, o administrație axata pe un bussines de calitate (organizarea de evenimente diverse cu impact la public, de la cinema în aer liber la spectacole sau expoziții) sunt doar câteva dintre atuurile acestui centru comercial. Nu intenționez sa fac reclama, sunt un vizitator ocazional ( chiar mai rar decât mi-aș dori), dar, fără un motiv bine definit, am preferat sa conduc uneori mai bine de 100 km în drumul către casa și sa îmi cumpăr cele necesare de la ROMAN VALUE CENTER, deși aveam centre comerciale cel puțin de aceeași anvergura în orașele mult mai mari pe care le traversam. Vecinătatea mall ului cu parcul municipiului Roman este un avantaj enorm, mai ales vara, când după o vizita la mall ( pentru shopping sau doar de relaxare) se poate continua socializarea la una din terasele din parcul vecin, care este generos și foarte, foarte bine întreținut. Poate recenzia prezenta este deranjant de laudativa, dar sunt opinii strict personale, poate subiective, care exprima aprecierea pentru un loc în care m-am simțit bine de fiecare data când l-am vizitat.
Bogdan Simon
Bogdan Simon2 ani în urmă
Niște nesimțiți care, după ce ce că practică niște prețuri absurde, încarcă să fie "mai catolici decât papa". Spre exemplu, dacă la Auchan se pot face cumpărături (în condițiile presupuse de regulile covid), la Roman Value Centre zbiriisemi-analfabeți puși de pază interzic accesul persoanelor perfect sănătoase.
Faliment grabnic RVC!
Andries Alexandru
Andries Alexandru2 ani în urmă
Obligativitatea certificatului verde e cam ciudata cum Roman Value Center este un Centru Comercial acestea fiind excluse de la această restricție din cate știu eu.
Florin
Florin2 ani în urmă
Am ajuns dimineața pe la 8.00, nu sunt indicatoare sau informări despre usa pe care o poți folosi.
După ce am încercat 2 uși, un angajat din parcare zice ca se poate intra doar pe lângă Altex
Ioana Anca
Ioana Anca2 ani în urmă
Foarte drăguț și curat. Am ajuns mai mult întâmplător acolo dar a fost ok!
Vlad Diumea
Vlad Diumea2 ani în urmă
Un loc dragut cu toalete foarte curate .În rest poți face cumpărături cam din toate ,bravo Roman.
Locații recomandate