/Neamt/Centru comercial

DIODA QUARTZ

magazin DIODA, Centru, P-ta. M. Kogalniceanu nr.8 bl.i3, Piatra Neamț 610023, România

DIODA QUARTZ
Centru comercial
4.4
156 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9GC+MH Piatra Neamț, România
+40 754 029 971
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Festila Stefan
Festila Stefan2 ani în urmă
Sa va fie rușine pentru comportamentul dvs ca șef sau patron al acestui magazin,după cum va comportați cu clienții care vor sa facă un retur al unui produs cumpărat cu 24 de ore în urma.A trebuit sa stau 45 de minute în magazin ca sa mi se restituie 60 lei.A trebuit sa ma rog de clienții care intrau în magazin și sa ma pot înțelege cu ei pentru a-mi recupera banii.Cica se poate da banii înapoi doar dacă vrea patronul.Cand a auzit de OPC mi s-a dat banii înapoi imediat.Pacat de acest patron care nu știe sa își atragă clienții.Magazinul este super OK.RUSINE DIODA și angajaților care ridica vocea la client când este vorba de un retur.Cred ca și la piața mare eram tratat altfel.
Iulian Sipos
Iulian Sipos2 ani în urmă
O gamă largă de produse și un personal foarte amabil și profesionist.
MotanuVader
MotanuVader2 ani în urmă
Am fost luat in râs de vânzătoare, o doamna mai batrana ca ca un T-Rex si alta putin mai tânără. Daca cumpărați ceva de acolo mergeți direct la băieți, se comporta mai frumos cu voi. Cand am intrebat pe chat daca au un modul pentru arduino au spus ca da si cand m am dus acolo au spus ca "internetul e mare" si ca ei nu au asa ceva.. Nu am sa mai revin! Uite așa pierdeți clienți!
Ciprian Anastasiu
Ciprian Anastasiu2 ani în urmă
99,9% din ce ai nevoie cand mergi la ei, se gaseste. Chiar daca nu stii cum se numeste produsul de care ai nevoie, daca explici personalului la ce il vei folosi, te servesc imediat, fix cu ce ai nevoie. Profesionalism.
Sovar alexandru
Sovar alexandru3 ani în urmă
De toate ptr toti. Cei care serveau cam suspiciosi. Se vede ca nu au facut comert decat in comunism. Sa stea la coada cine vrea si cand te servesc vb cu altcineva despre altceva
Dragos Diaconu
Dragos Diaconu2 ani în urmă
Bună ziua, comportamentul angajaților dumneavoastră lasă de dorit, de aceea nu am lăsat comentariu.
Nameform Media
Nameform Media2 ani în urmă
Fain, gasesti orice și un feeling fain. Mulțumesc
Johnny Strontzy
Johnny Strontzy2 ani în urmă
Foarte bine aprovizionati si foarte buni consilieri pentru tot felul de "mici / mari" probleme in reparatii / utilizare, componente ce tin de electronica si / sau electrotehnica, aproape universali! Bravo, pentru cei ce n-au intrat vreodata, aveti incredere!
Locații recomandate