/Neamt/Centru comercial

Altex Piatra Neamt Shopping City

Shopping City, Bulevardul Decebal 79, Piatra Neamț 610046, România

Altex Piatra Neamt Shopping City
Centru comercial
4.3
383 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W8MX+R5 Piatra Neamț, România
+40 333 401 179
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Noi am construit Parisul
Noi am construit Parisul2 ani în urmă
Nu știu de ce angajații au o neabordare fata de clienți, am văzut clienți care dialogau mai fructuos cu omul de la securitate, stau ciorchine și așteaptă să i chemi ca pe chelneri, poate salariul e la fel dar le lipsește bacșișul.....zic, nici măcar nu cultiva complezența ...buna ziua, bine ați venit
Novac silviu
Novac silviu2 ani în urmă
Am avut o conversatie telefonica cu Larisa, si m-a ajutat destul de mult, persoana calma si dedicata jobului. Ms
Catalina Munteanu
Catalina Munteanu2 ani în urmă
Am achiziționat diverse lucruri din acest magazin si am fost mereu ajutată de către angajați,cu sfaturi și idei. Produse foarte bune si prețuri super ok.
Brindusa Nistor
Brindusa Nistor2 ani în urmă
Astăzi am achiziționat de la Altex, oala sub presiune Myria 4437 la ofertă, pret foarte bun .Am folosit.o azi este foarte bună sunt mulțumită o recomand cu incredere.
Alin Gmn
Alin Gmn2 ani în urmă
Am achiziționat un Laptop Asus acum ceva timp,l-am trimis de 5 ori in garantie si nu s-a rezolvat nimic.Dupa ce vine din service functioneaza aproximativ 2 saptamani si problema apare din nou (apar dungi pe ecran si ramane blocat).Nici banii nu ii primesc inapoi,nici alt produs la schimb,si nici de reparat nu sunteti in stare!Va bateti joc de clienti!
Ionut gmn
Ionut gmn2 ani în urmă
Mi-am achizitionat un laptop Asus din magazinul ''Altex Piatra Neamt Shopping City''. A fost trimis de 3 ori in service la garantii si nu s-a rezolvat nimic. Ecranul laptopului fileaza ca flama de sudura,apar dungi negre pe el,se albeste,etc. Ultimul raspuns a fost ca este o problema de la windows.Precizez ca windowsul a fost instalat si inainte si dupa revenirile din service la o firma specializata in calculatoare.Stau cu acest laptop in cutie si nu il mai pot folosi deoarece acesti domni de la Altex nu vor sa-mi inlocuiasca produsul sau sa-l repare.(am mai platit si extragarantie de pomana pentru 2 ani in plus).Nu ma asteptam ca o firma cum este Altexul sa isi bata joc de clienti asa.Nu o sa mai achizitionez niciodata vreun produs datorita seriozitatii de care au dat dovada!
Daniele Flaccavento
Daniele Flaccavento2 ani în urmă
Am găsit ce căutăm; are multe produse deși magazinul nu este mare. Angajații sunt amabil
Daniel C
Daniel C2 ani în urmă
Am vrut cineva lămuri privind o plita pe inducție dar eram cam invizibil. Așa se pierd clienții..
Locații recomandate