/Maramures/Centru comercial

Vivo! Baia Mare

Strada Victoriei 73, Baia Mare 430122, România

Vivo! Baia Mare
Centru comercial
4.4
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MG4W+MW Baia Mare, România
+40 728 217 762
vivo-shopping.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Bogdan Dico
Bogdan Dico2 ani în urmă
Acord o stea pentru faptul că am constatat ca uni agenții economici nu respectă legea 50/2020 în plus tot ei sunt cei care amenință jignesc în momentul când le atragi atenția. Va rog sa luați măsurile care se impun.
Dorel Dunca
Dorel Dunca2 ani în urmă
Nu am putut intra inauntru din cauza certificatului verde.Ce prostie !!! Voiam sa iau o cartela la telefon.Am reusit in alta parte. Banii astia puteam sa-i las la Vivo dar i-am lasat la cei care mi-au incarcat cartela.
Anton Balog
Anton Balog2 ani în urmă
Dacă am intrat într-o parcare, cel puțin aștept să fiu ghidat corect către ieșire. Nu îmi plac labirinturile cu ghidaje false. Ieșirea reală se găsește după ce treci de spălătorie auto, dar nu este marcat, iar ieșirea la care suntem ghidați este blocată.
Cris Ro
Cris Ro2 ani în urmă
Deloc rau,dar ar avea nevoie de mai multe locuri de asteptare si repaus,putine banci si fotolii pentru odihna celor ce vor sa si traga sufletul cateva minute fara a consuma ceva la restaurantele de la etaj.
Si nu are nici macar un supermarket alimentar,ceea ce ii scade mult numarul clientilor si afecteaza negativ toate celelalte magazine deschise in interior.
Personal amabil si suficiente marci de talie europeana.
Personal de paza plictisit si deloc amabil.
Sergiu pop
Sergiu pop2 ani în urmă
Evident te lasa doar cu certificat verde..in rest e super totul gasesti de toate!!! O locatie excelenta pentru vizionat un film sau pentru a servi o masa si super pentru a face shopping...parcare subterana gratuita! 5 stele!!!
Roberto Nordio
Roberto Nordio2 ani în urmă
Destul de mare si cu noi branduri noi la ora pe care am fost inca multe magazine erau inchide si fluxul de clientela era destul de scazut dar e de inteles duminica circa ora noua dimineata.oricum este placut ca te poti plba intrun spatiu acoperit
Costin Adrian (Natek)
Costin Adrian (Natek)2 ani în urmă
Găsești ușor cam tot ce ai nevoie dar nu ar strica un pic mai multă atenție la partea de curățenie și la scările rulante care deseori au probleme
Tiberiu Dorotan
Tiberiu Dorotan2 ani în urmă
mai trebuie detalii de orientare pentru toaleta de la parter dupa modificarile facute.
Locații recomandate