/Iasi/Centru comercial

Palas Iași

Palas Iași
Centru comercial
4.7
28 recenzii
8 comentarii
+40 232 209 920
palasmall.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
API FELIX
API FELIX2 ani în urmă
Un loc unde îți aduci copilăria în suflet.
Petrescu Veronica (VERUSCHKA)
Petrescu Veronica (VERUSCHKA)2 ani în urmă
Ansamblul PALAS, se întinde pe o suprafață de 320000mp,parcarea,, cu peste 1000 de arboroisubterana are 2500 locuri, fiind cea mai mare din țară. Avem aici o zona comerciala, hotelera(hotel International de 4 stele), de-asemenea o zonă de recreere, grădină publica cu fintani arteziene, cu peste 1000de arbori, 50000 de arbuști.... Etc. Dacă vizitați Iașiul, Palasul să vă fie obligatoriu inclus în program....
MoMa INFINIT
MoMa INFINIT2 ani în urmă
Un loc plăcut, cu de toate pentru toți!
Robert Teodorescu
Robert Teodorescu2 ani în urmă
O investiție foarte bună și strategica pentru orașul Iași. Gradina a fost construita în locul ștrandului municipal.

Palas este un complex urbanistic situat în zona Centrului Civic al municipiului Iași, în imediata apropiere a Palatului Culturii. Proiectul a fost dezvoltat în parteneriat public-privat de către Iulius Group și Consiliul Local Iași. Ansamblul, inaugurat în anul 2012, se întinde pe o suprafață de 270.000 mp și a costat în jur de 265 de milioane de euro, fiind, la momentul construirii, cea mai mare investiție imobiliară din afara Bucureștiului.u
Luca Octavian
Luca Octavian4 ani în urmă
Cel mai bun complex comercial din Iasi, cuprinde magazine ale brandurilor de renume din Romania-Teilor-bijuterii, Zara-imbracaminte si accesorii, Hervis Sports si Intersport-echipamente sportive etc. Complexul are zone de distractie pentru copii, restaurant, cafenele, frizerie, supermarketuri, parcare proprie si multe altele. Parcul foarte frumos amenajat din jurul complexului ofera o oaza de liniste tuturor celor carora le place natura.
Nicu Amariutei
Nicu Amariutei4 ani în urmă
Parc și grădini fabuloase pe mai multe nivele aflat în spatele faimosului și superbului Palat al Culturi din Iași !
Dacă dorești să evadezi din forfota orașului ,te refugiezi aici unde ai să găsești liniștea și bucuria de a te relaxa la o cafea ori să servești altceva la terasa de lîngă micul lac aflat în această superbă locație. Ce ma incintat foarte mult e că aici observi că locul arată așa datorită griji edililor din acest oraș și pot spune că seamănă mult cu locații aflate în marile orase europene ! Te plimbi pe aleile pline de flori și arbuști ornamentali superbi ,frumos amplasați in acest minunat parc descoperind de fiecare dată alte peisaje și simți nevoia să stai cît mai mult aici pentru că te simți minunat ! Ai numeroase locuri de relaxare ,unde privirile incintate ale turistului pot cuprinde un vast orizont ,frumos organizat și realizat de un peisagist genial ! Superbe locuri ! Recomand acest minunat loc aflat în inima Iașului !
Simona C
Simona C5 ani în urmă
Mall-ul preferat din Iași. Are o locație deosebita - lângă Palatul Culturii. Asta îl face și mai atragator. Afara sunt multe terase cu o priveliște superbă.
In interior găsiți cele mai importante magazine de branduri și câteva pe care doar in Iași le-am văzut.
Zona de food e foarte variata, cu bucatarii traditionale, dar si internationale.
Toaleta este curata.
Imediat langa se găsește un hipermarket Auchan.
Lucian Ionescu
Lucian Ionescu7 ani în urmă
O clădire multifuncțională, bună pentru pierdut timpul când intenții mai nobile, culturale sau spirituale, nu îți îndrumă pașii spre alte zări ale Iașiului. O chestie foarte comercială, și la propriu și la figurat, bună de risipit banii pentru bunuri de înveliș exterior și nu de dezvoltare personală. Dar fiecare cu gusturile sale. În rest, e bine, mai ales dacă afară plouă sau e frig.
Locații recomandate