/Iasi/Centru comercial

Nail Bar Art By Cristina Flueraru

Bulevardul Tudor Vladimirescu, Iași 700305, România

Nail Bar Art By Cristina Flueraru
Centru comercial
3.5
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J52+7M Iași, România
+40 741 794 207
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Mayara Soares
Mayara Soares2 ani în urmă
(Tradus de Google) Profesionista a fost de acord cu un preț, mi-a spus că va face modelul dorit de mine, dar nu a făcut-o și m-a taxat aproape de două ori mai mult. În plus, unghia era extrem de prost terminată.

(Original)
A profissional combinou um preço, me disse que faria o modelo que eu queria, mas não fez e me cobrou quase o dobro. Fora que a unha ficou extremamente mal finalizada.
Elena Daniela
Elena Daniela2 ani în urmă
Acest "salon" nu merita nici macar o stea, preturile sunt uriașe iar serviciile sunt groaznice, doamna care trebuia sa imi faca întreținerea la 8 unghii și sa îmi puna alte 2 care au cazut, a reusit sa mi le faca într-un timp foarte lung, foarte ne-igienic, arunca toate resturile de la unghii pe jos, mi-a facut rani la 7 din 10 unghii, arata groaznic, sunt unele mai mari altele mai mici, foarte groase, este o bataie de joc
Cirstean Ana
Cirstean Ana2 ani în urmă
Foarte Multumita, Recomand Cu Toata Increderea! Extensii bine puse ,culori frumoase, timpul e bine proportionat, atmosfera super!
Giorgia Musteață
Giorgia Musteață4 ani în urmă
Sergiu Flueraru
Sergiu Flueraru5 ani în urmă
Cristina Rîșcanu
Cristina Rîșcanu5 ani în urmă
Doina Movila
Doina Movila6 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism!! Nici la capitolul igiena nu stau mai bine: domnisoara manichiurista nu a avut bunul simt nici macar sa schimbe servetelul plin de cuticule de la clienta precedenta. Atunci cand am vrut sa scriu o recenzie, 'patroana Cris' mi-a spus ca ii pot spune ei direct ce nu imi convine. Atunci cand i-am enumerat cateva mici defecte, mi-a spus ca n-are ce-mi face. Am plecat cu unghiile distruse (nu am mai avut curajul sa le las sa-mi puna si oja semipermanenta). Am platit, dar bineinteles ca nu am primit si un bon fiscal pentru 'serviciile' prestate.
Pana si o stea mi se pare prea mult pentru acest Nail Bar din Iulius Mall.
Gabriela Atudosiei
Gabriela Atudosiei2 ani în urmă
Eu sunt foarte mulțumită și o recomand cu mare drag pe Lora, manichiurista cu mâini de chirurg. Precizie, profesionalism și respect pt jobul care îl face, cu drag și pasiune.
Am citit și celelalte recenzii și ar fi fost indicat să se menționeze și numele manichiuristei, deoarece mai mult ca sigur nu e mereu aceeași.
A avut de lucru la mine, dar nu a judecat nici un minut.
Menționez că până la ea mai mereu ieșeam cu sângerări sau mici accidentări de la saloane.
Felicitări Lora! Succes in continuare!
Locații recomandate