/Iasi/Centru comercial

Altex Iasi Palas Mall

str. Palas, nr. 7A, Palas Mall, parter, loc, Iași 700051, România

Altex Iasi Palas Mall
Centru comercial
4
228 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5H5Q+6P Iași, România
+40 332 408 092
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Mihaela1 an în urmă
Nici măcar o stea nu merită. Am facut programare pentru tuns. Prin telefon au zis un preț și după ce m-au tuns mi-au zis alt preț mult mai mare. Cand i-am întrebat de ce informează clientul eronat mi s-a spus ca e o angajata nouă și dau vina una pe alta. Cat despre tunsoare... Lasa de dorit. Total dezamăgită.
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
O experiența neplăcuta…pe lângă problemele cu lipsa personalului, care persista de mult timp, interes inexistent pentru rezervările care se fac online…știm cât de deficitar este traficul in Iasi, cam ce sentiment am avut eu in aceasta seara când am ajuns la locația din Palas și mi s- a spus ca din păcate nu este pe stoc deși am făcut rezervare cu confirmare etc…oricum recenziile nu sunt pentru Altex ci pentru clienți, din acest motiv am și lăsat recenzia, sa știe și clienții la ce sa se aștepte….
Stephanie Steph
Stephanie Steph2 ani în urmă
Foarte dezamagita de comenzile online!
Am comandat in fier de călcat vertical și am primit o cana cu filtru care nici măcar nu era sigilată, ambalajul foarte deteriorat,etc. La telefon aștepți o ora pana te preia un operator!
Nu recomand!
Guia Laviniu
Guia Laviniu2 ani în urmă
Cam înghesuit din punctul de vedere al mărfii . Puține produse din anumite tipuri , de pildă eu vroiam un televizor și aveau doar unul ( cel expus), am plecat la alt magazin ,iar pe partea de LED din marca pe care îl vroiam eu nu aveau nimic ,cu atât mai mult cu cât este în săptămâna Crăciunului când vânzările sunt mari.
Doar organizare ,nimic mai mult.
Narcis
Narcis2 ani în urmă
Nota este pentru vanzatori...
Am vrut sa achizitionez o placa de par, dar cutia nu era pusa la raft ci era doar expusa, am rugat un angajat de la raionul respectiv sa ne ajute si a spus ca are putina treaba, am rugat alt angajat tot de la acest raion sa ne ajute si la fel avea treaba, am asteptat 10-15 min si nimic, am mers spre telefoane ca am vazut ca angajatii stau si vorbesc intre iei, la fel am rugat pe cineva sa vina sa ma ajute si a raspuns ca nu este el responsabil pentru acel raion si ca trebuie sa discut cu angajatii de la raionul respectiv..... Pe scurt daca nu vrei telefoane sau televizoare te descurci singur.
Ce sa mai zic, am plecat si cam asta e, sa vrei sa cumperi si nu poti....
Asta s a intamplat pe 6 dec in jurul orei 17, in caz ca se va cauta cine a fost de tura atunci..
Nu mi se pare normal acest lucru si am vazut ca nu sunt singurul care remarca aceste lucruri..
G.
G.2 ani în urmă
Pacat ca nu au personal pregătit sa clarifice clienții. Nu mi se pare ca eu trebuie sa le arat variantele din on line, pentru ca ei sa ți le ofere în magazinul fizic. La Huși par mai interesați sa interacționeze între ei, decât cu clienții. Păcat, nu asa se fac vânzări..
Mihaela Ama
Mihaela Ama2 ani în urmă
Vânzători fără experiență care tratează urât clienții fără lipsă de respect ..Experiență neplăcută..Nu recomand!!!
Dobby Doo
Dobby Doo2 ani în urmă
Nu recomand acest magazin vanzatori fara experienta care te trateaza urat si acuma nu te lasa sa intri ca cica iti trebuie un certificat medical precum ca te-ai injectat cu niste vaccinuri experimentale
Denis Lupolov
Denis Lupolov2 ani în urmă
am apelat pe nr +40332408092 (20/01/2022), sa vorbit cu mine foarte urit si in final a inchis telefonul.
Locații recomandate