/Dolj/Centru comercial

Aliss Shopping City

Aleea 1 Tineretului, Craiova 200222, România

Aliss Shopping City
Centru comercial
3.9
776 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QPG+4C Craiova, România
+40 251 480 023
alissshoppingcity.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Violeta Bucsan
Violeta Bucsan2 ani în urmă
Produse de buna calitate si preturi acesibile, personal dragut si atent la nevoile cluentului!
Aeomh Mihai Veliscu
Aeomh Mihai Veliscu2 ani în urmă
Zona perfecta pentru relaxare, soping, cafea, si office; este locul in care le gasesti pe toate..
CATALIN NICOLAE
CATALIN NICOLAE2 ani în urmă
Super ok calitate,personal foarte serviabil.
Recomand!!!
Zor ro
Zor ro4 ani în urmă
Inițial am fost sceptic atunci când niste prieteni mi-au recomandat acest centru comercial. La un moment dat am vrut sa fac niste cumpărături și aflandu-ma in apropiere, am intrat fara prea multa tragere de inimă. Am fost extrem de surprins in mod plăcut de tot ce am vazut: marfa de calitate, preturi bune, personal amabil. Când am mai avut nevoie de cumpărături de îmbrăcăminte, am renunțat la mall și m-am dus direct la Aliss... Și cu siguranță, am sa revin.
Mihnea (Furyok)
Mihnea (Furyok)4 ani în urmă
O varietate destul de decenta de servicii: sala, imbracaminte, bar, reparatii electronice, turism, designe,loc de joaca pentru copii si probabil pe viitor o sa mai tot apara. 4 stele pentru ca sunt prea multe magazine de imbracaminte de... "prost gust"
Ana-Maria Gebăilă
Ana-Maria Gebăilă4 ani în urmă
Îmi place ideea de centru comercial cu magazine individuale, găzduite în "căsuțe", care împreună par a alcătui un oraș în miniatură. Este curat, îngrijit, administratorii încearcă să reinventeze mereu spațiile verzi. Este un loc de promenadă pentru mămicile cu copii. Sa nu uit de scopul centrului, vânzarea articolelor de îmbrăcăminte, in special, și a altor servicii, cu o paleta larga de produse.
Loredana Stefan
Loredana Stefan5 ani în urmă
Complexul arata foarte bine. Si atat. Cateva magazine cu marfa super proasta calitativ, la pret de magazin de lux. Rochii de pitzi si costume de cocalari. O singura terasa, unde se puteau servi doar bauturi. Pentru mancare, trebuia sa stai la coada la pizza in alt loc. Pacat de investitia lor, nu stiu sa o puna in valoare
Eu eu
Eu eu7 ani în urmă
Nu e nimic deosebit fata de ce exista in Craiova in momentul de fata. Nu sunt magazine cu branduri foarte cunoscute, dar gasesti cam tot ce-ti trebuie. Foarte placut este modul in care este construit complexul dandu-ti impresia ca esti in alta tara. Foarte frumos.
Locații recomandate