/Dambovita/Centru comercial

Pavcom

Strada Gării 6A, Târgoviște, România

Pavcom
Centru comercial
3.9
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WF92+VC Târgoviște, România
+40 245 213 742
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–15
Duminică: 8–17
Scrie o recenzie
Alex Ursache
Alex Ursache2 ani în urmă
Ne simtim bine, fete frumoase, baieti frumosi, mici, pepeni, struguri, baie, gagicute frumoase
Silviu Ivan
Silviu Ivan2 ani în urmă
M-am simțit în siguranță din cauza legislația în vigoare, purtarea măști al siguranței personale fiindcă nu găsești persoane recalcitrante cerșetori sau să fi tâlhărit este foarte greu fiindcă sunt angajați ai serviciilor publice de paza și-n civil pentru o desfășurare cât mai bună pentru toți care vând sau cumpără.
Sică Stan
Sică Stan2 ani în urmă
Este mai mult decât groaznic, mizerie mare peste tot, maghernițe aruncate una peste alta, foarte urât, nu mi-a plăcut nimic, este o infecție totală, nu știu ce este de făcut, cred că trebuie dărâmat totul și luat pas cu pas, dar este destul de complicat, să sperăm că se va rezolva în cel mai scurt timp, altfel, e de rău...!!
Anca Ilie
Anca Ilie2 ani în urmă
Un magazin plin cu magazine pline cu marfă chinezească, în cea mai mare parte. Dar şi o farmacie, un Flanco. Un avantaj e că sunt toate într-un singur loc, iar alt avantaj este că printre tarabe şi tarabuţe se găsesc multe lucruri care trebuie la curte, la ţară: lopeţi, găleţi, cuie, bidoane, etc etc.
Iulia Dumitrescu
Iulia Dumitrescu2 ani în urmă
Oribil!!!....Locul acela ar trebui demolat total si construit un parc superb, umbros, cu fântâni arteziene, lacuri artificiale si grădina botanică! Avem destule spații comerciale în oraș iar prostul gust si atmosfera de acolo te înfioară!!! Nu recomand nimănui!!
Mihai Nitulescu
Mihai Nitulescu2 ani în urmă
Complex relativ central.
Sunt mai multe magazine în interiorul construcției însă marea majoritate la parter. La etaj erau închise toate. În schimb multe magazine s-au mutat la subsol. Acestea nu arata prea bine... cam aglomerate, spațiu restrâns și cumva în lateral mai circula și mașini de aprovizionare. Din aceasta cauza e un miros aproape constant de la gazele de eșapament ( nu toate vehiculele de acolo sunt E5 ! )
DMG 86
DMG 862 ani în urmă
Super ok, dar disponibilitatea locurilor de parcare e foarte precară
Daniel Stefan
Daniel Stefan2 ani în urmă
Multă mizerie si produse de calitate îndoielnică
Locații recomandate