/Covasna/Centru comercial

SC Compact SRL ( Depo )

Str. Lunca Oltului 26-28, Sfântu Gheorghe 520003, România

SC Compact SRL ( Depo )
Centru comercial
4.4
251 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VRC2+Q8 Sfântu Gheorghe, România
+40 267 318 462
depo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oliviu Vasile Pogacean
Oliviu Vasile Pogacean4 ani în urmă
O firma de doi lei, preturi exagerate, niste fenomene de vanzatori cu aere de taranoi. la compartimentul suruburi un nesimtit care se crede buricul pamantului, datorita lipsei de concurenta reala îsi permit sa-si bata joc de clienti! La cherestea cica nu poti sa sortezi
elementele care nu corespund calitativ iar pe de alta parte daca dai spaga poti sa alegi ce vrei! Prefer sa merg pana la Brasov decat sa mai cumpar ceva de la acesti nesimtiti! Sper ca in viitorul apropiat sa apara si pentru acesti mizerabili concurenta iar pe urma falimentul!
E. Lorincz
E. Lorincz4 ani în urmă
Neseriosi. Dupa ce platesti o caruta de bani, mai platesti si transportul de 500 lei si cand intrebi cand va fi livrata marfa primesti raspunsul ca nu se stie. Ce fel de afacerist trebuie sa fii sa te comporti asa cu clientii?! Poate Dedemanul va fi mai ok din acest punct de vedere.
Tiberiu Salistean
Tiberiu Salistean2 ani în urmă
Personal amabil bine aprovizionat găsești tot ce vrei pentru activități de bricolaj și construcții
Grama Marius
Grama Marius2 ani în urmă
A fost soția (gravida in luna a 8-a) într-o zi să cumpere lame pentru pendular, când a întrebat un angajat cu o lamă uzată in mana va rog să îmi dati aceasta măsură răspunsul a fost "sunt toate aceeași mărime doamna" pe un ton arogant deși și eu și soția am văzut în trecut și lame mai scurte. La doua zile distanta, a fost sa cumpere soric pentru parchet, întrebând de material de pus sub parchet, alt angajat arogant ia răspuns "spuneți ce anume că sunt multe materiale de pus sub parchet" că sa cumperi de la ei trebuie să fii meseriaș sau ce că nu înțeleg. Mă bucur enorm că deschide Dedeman, sigur au și ei angajați aroganți dar macar au un preț decent și program și seara.
Alina tudose
Alina tudose2 ani în urmă
Nesimțirea e la ea acasă! Am fost sa cumpăr o roabă și după ce ca nu era împachetată , mi-au adus una deja asamblata.Când le-am zis ca nu îmi încape în mașina și ca vreau una desfăcuta au spus că nu au.Zic Bine atunci desfaceți roabă. Bineînțeles ca după 10 min vine un tip arogant îmi întinde o cheie și el continua sa vb la telefon uitandu-se la mine Cum mă chinuiam în desfac roabă..Nu am mai lat-o ca ma-m enervat Nesimțiți! !!!
Rusu Cosmin
Rusu Cosmin2 ani în urmă
Nu sunt amabili deloc. Mai ales caseritele si lucratorul cu programarea transportului.
Post Scriptum
Post Scriptum2 ani în urmă
Personal amabil și priceput, ai de la cine să ceri un sfat. Prețuri rezonabile. Hajra Depo!
Bogdan Marin
Bogdan Marin2 ani în urmă
Preturi bune, dar sunt foarte neserioși când trebuie sa livreze marfa.
De evitat.
Locații recomandate