/Constanta/Centru comercial

Tomis Mall

Strada Ștefan cel Mare 36-40, Constanța 900676, România

Tomis Mall
Centru comercial
3.8
7 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JHW+8M Constanța, România
+40 241 515 353
tomis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Oana Stupariu
Oana Stupariu2 ani în urmă
O locație cu iz vintage care ar fi perfectă pentru orice fel de repertoriu, dacă s-ar rezolva problemele legate de sonorizare și s-ar limita numărul de mese la 35. Vizibilitate și audiție scăzută pentru spectatorii plasați în spate sau la balcon. /

An incredibly interesting vintage location for any kind of repertory if sound problems are to be solved and number of tables limited to 35. Low visibility and quality of sound for the audience placed in the back of the room or at the balcony.
The Great Unknown
The Great Unknown2 ani în urmă
Scarile rulante pe urcare merg doar 2 etaje,pe coborare nici una.Deh curentul este scump!In interior masca de protectie se poarta facultativ.O singura intrare,deoarece domnii de la Tomis Mall nu pot sa plateasca oameni sa verifice Certificatul Verde si la celelalte intrari,obligand oamenii sa vina din parcarea subterana pe jos,printre masini o situatie total nesigura.Tomis Mall sunteti jalnici,calici si nesimtiti!
AlekSey
AlekSey2 ani în urmă
Am fost la pictura și la adidas pentru reduceri la încălțăminte. Am fost foarte mulțumit. Nu pot să mă pronunț în privința altor magazine din mall. Eu unul cel puțin sunt foarte mulțumit. totuși cred că puteau să mai deschidă și intrarea din fata( ce de pe partea străzii) totuși dau 5 stele pentru produsele cumpărate din magazinele astea ,doua.
Ionut Savu
Ionut Savu2 ani în urmă
O zonă comercială cândva de top astăzi defunctă. Parcare dificilă, sensuri unice ce îngreunează accesul auto, iar pe deasupra lipsa de viziune a autorităților privitor la evoluția și dezvoltarea zonei.
Manuela iordache
Manuela iordache2 ani în urmă
Un loc curat și prietenos. Mega de la subsol este bine aprovizionat, magazinul de papetărie de la parter este mai bun decât cele clasice.
Radu Dan Andrei
Radu Dan Andrei2 ani în urmă
Cel mai vechi mall din Constanța are o față total schimbată: toaletele au fost modernizate, multe jocuri pentru copii la etajul 3, mâncare de calitate la Eteks, sală de fitness premium la Word Class. Păcat că nu mai funcționează cinematograful - din câte am înțeles din cauza autorizației ISU. Și când te gândești că peste 90% dintre școlile din România nu au și funcționează în continuare... Iar în trecut Național Arena sau Sala Palatului au stat o grămadă de timp închise din același motiv 😞.
Iuliana ludosanu
Iuliana ludosanu2 ani în urmă
Un magazin bine aprovizionat.Nu pot lăuda însă și servirea care lasă mult de dorit in mod special la casele de marcat.Dureaza mult,muuult prea mult .Cred că M I a rămas singurul supermarket care nu are un program de training pentru salariați in sensul de a-i educa in respectul față clienți.Pentru că,la urma urmei , aceștia le plătesc salariul.Pacat .
Egevit Aslan
Egevit Aslan2 ani în urmă
Am urcat pe scari de la - 2 la etajul 3 cu o bătrână de 80 ani. Să-și dea sufletul si nu alta pentru ca trebuia sa ajunga la ghiseul public.
Liftul nu functiona, scari rulante nefunctionale atât pe urcare cât si pe coborâre. Sper ca resposabilul sa primeasca ceea ce merită după nepasarea sa. Oricum o unitate pe care nu stiu cum sa o numesc pentru ca numai Mall nu este si mai are si autorizație de functionare.
Locații recomandate