/Caras severin/Centru comercial

Hotel Intim

Bulevardul Republicii 2, Reșița 320158, România

Hotel Intim
Centru comercial
3.6
308 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8V9H+JR Reșița, România
+40 255 252 425
intimhotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marin vasile
Marin vasile2 ani în urmă
Fetele de la recepție nu sunt drăguțe, atunci când văd clientul, parcă le deranjează casa așa te privesc .Sunt de parcă le-a murit cineva.Foarte reci și cu multă nesimțire.
Hai hai
Hai hai4 ani în urmă
Personalul de la receptie o doamna in stil comunist, curatenie doar la receptie si pe scari când intri in cameră se schimba peisajul praful și paianjeni sunt la ei acasa în baie nu mai zic cabina de duș jumate cu rugină.
Toate acestea la un preț de 200 de lei fără mic de jun.
Stoica Maria
Stoica Maria5 ani în urmă
Deplorabil! Când le-am spus că trebuie să facă puțină curățenie în cameră, mi-au dat mopul și găleata să-mi fac singură dacă sunt pretențioasă. Nu mai spun că în opt zile, cât a trebuit să stau,nu mi-au schimbat lenjeria niciodată.
Manuela Mares
Manuela Mares5 ani în urmă
Mobilier uzat, pereti murdari, usa de la cabina de dus cazuta, covor mizerabil, televizor care nu functioneaza!!
Acesta este o locatie care nu trebuie sa functioneze!
De evitat!!!
DragosTDV
DragosTDV5 ani în urmă
Ce pot să vă spun mizerabil din toate punctele de vedere, de la intrarea in hotel, până la camere. Dezastruos, cearșafuri murdare, baia murdară, îți este silă să faci un duș, cea mai urâtă experiență într-un hotel in românia, dar pe locul 2 după herculane!
Szoke cristian
Szoke cristian5 ani în urmă
Curățenia lasă de dorit, igienizarea la fel, lipsa sapunului, deratizarea ar trebui făcută cât mai repede. Ar trebui pusă un corp de iluminat pentru a putea identifica noaptea locația.
Smecherie copil
Smecherie copil7 ani în urmă
O dezamagire maxima, sa vrei sa stai in Resita si sa nu poti, bineinteles ca nu am avut alta posibiliatea de cazare fiind o ora foarte târzie asa ca am ales hotelul Intim cu un personal super nesimțit.Cand am coborat in receptie singura mea intrebare pertinenta a fost cine le-a dat clasificarea de 2 stele.Am avut o camera dubla ,aer comunist nerenovata, totul vechi cu miros greu suportabil. Nu puteai sa stai cu geamul inchis.Curatenia practic inexistenta..Am cerut factura pentru noaptea dormită insa surpriza recepționera nu a vrut sa-mi dea factura fiind si tare in gura
colțoasa cand i-am spus să-i spună cameristei sa schimbe lenjeria ca miroase in camera foarte urat lenjeria ,paturile ,pernele miros îngrozitor .Am pus tricoul pe perna sa pot dormi,deschis fereastra noaptea așteptând sa se lumineze pentru a iesii la aer curat .Camera ,lenjeria,paturile,pernele miros îngrozitor ,prosoape super aspre cu miros,mult si o recenzie .Nu recomand acest hotel.Se numește cocina pe bani 140 lei fara mic dejun .Daca luam si micul dejun eram la spital.Aspectul hotelului lasa foarte mult de dorit, peste tot persista un miros urat.
Pablo Nemirowski
Pablo Nemirowski2 ani în urmă
Nu recomand, personal nepoliticos, te privesc de parca i ai deranjat ca ai venit sa stai la ei, preturi prea mari pentru camerele oferite care nu sunt mai mult decat ce gasesti in caminele studentesti (macar in camine ai un pat mai moale), micul de jun mai bine nu l ar oferii, ar face o impresie mai buna sa nu aduca nimic decat sa vina cu o cafea si un corn seven days. si o stea estre prea mult
Locații recomandate