/Caras severin/Centru comercial

Euro Shopping Mall

Strada Episcopiei 18, Caransebeș 325400, România

Euro Shopping Mall
Centru comercial
4.1
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C668+QP Caransebeș, România
+40 255 512 315
euroshoppingmall.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Euro Shopping Mall
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cris mar
Cris mar275 zile în urmă
Foarte util populației ..foarte bine aprovizionat .Un loc unde se fac cumpărături și în același timp se poate clientul relaxa fata sa se obosească ...
NELU FLUERASU
NELU FLUERASU1 an în urmă
Bine poziționat,dar foarte aglomerat și gălăgios,fără a se respecta distanta necesară.
Mihaela Cazacu
Mihaela Cazacu2 ani în urmă
Bine aprovizionat , curat ,dar foarte aglomerat .Spatiul este prea mic ,inghesuit.
Violeta Iakabfi
Violeta Iakabfi2 ani în urmă
Imi place sa-l vizitez de cate ori am ocazia.Este modern cochet.Confectiile sunt made in Romania de buna calitate de ultima moda.Ce m-a impresionat este faptul ca indiferent la ce raion am fost toata lumea este atenta.amabila cu tine.Voi reveni cu placere mai ales ca sunt bine aprovizionati.
Aureliu Enea
Aureliu Enea2 ani în urmă
Surprinzător pentru un orășel , precum Caransebeș , un asemenea Mall "dichisit" , bine încadrat în arhitectura zonei , în nota unui "shopping" absolut modern și cu răspuns țintit la nevoile citadine . Evident că la Mall nu te duci în vizită decât dacă ești angrenat într-o activitate de marcheting . Altfel o asemenea locație și cu pretenția de "schoping center" este "călcată" de cetățean pentru a-și rezolva problemele cotidiene fără a pierde timpul cu căutări prin diverse locații mărunte . Ei , aici , "Euro Shopping Mall" are un răspuns lăudabil .
Liviu Constantinescu
Liviu Constantinescu2 ani în urmă
Bună ziua prieteni și iubitori de drumeție în natura si nu numai....! Am revenit în Banatul montan cu mare drag.Dupa o vizită la Pui pe Râul Bărbat...mai trebuie să faci si cumpărături! Soția decide unde sa mergem...Am ales Centru comercial din Caransebes! Zi de sâmbătă și sărbătoare religioasă...Lume putina ..marfa in Carrefour market..cam slabuta! Am cumpărat un TV de la Flanco...nu-i cel mai procopsit mall..dar poti face cumpărături decente. M-am ales cu o șaorma buna si ieftină de la parterul complexului...! Sa aveți plimbare frumoasa!
Isabela Kim
Isabela Kim2 ani în urmă
Nu arată cine ştie ce, însă pentru cine ajunge pentru prima data aici, este luat în colimator de cerșetorii zonei, în special femei de etnie rromă! Rușine politiei locale care nu îşi face treaba cum trebuie!
Sergiu Necea
Sergiu Necea2 ani în urmă
Nu e întreținut și pe lângă asta , sunt f putine magazine ! Având in vedere ca suntem in plină pandemie , In Carrefour e foarte multă lume , chiar aglomerație !
Locații recomandate