/Buzau/Centru comercial

Depozit - Mobilier gradina, articole copii, tobogane

Șoseaua Spătarului 11, Buzău 120226, România

Depozit - Mobilier gradina, articole copii, tobogane
Centru comercial
4
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RH6+FP Buzău, România
+40 761 367 117
trufi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Ungureanu
George Ungureanu2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de produsele si serviciile de la Trufi!
Am gasit pe site un pat care se potrivea dorintelor noastre si, cel mai important, era pe stoc. Fiind la prima achizitie, am ales ca sa sun pentru confirmare, dar si pentru termenul de livrare. Doamna cu care am vorbit a fost foarte politicoasa si mi-a dat toate informatiile, chiar mai mult decat am intrebat. Am platit cu cardul pe site, avand un procesator de plati in care am incredere. Produsele au venit prin curier, coletele contineau toate componentele si nu erau lovita/zgariate/etc. Montajul a fost simplu, in instructiuni scria ca o ora si jumatate, mie mi-a luat cam 3 si jumatate, insa nici eu nu sunt chiar indemanatic. :)
Per total am fost mai mult decat multumit.
Daca ar fi sa am o recomandare, ar fi sa incerce o colaborare cu un curier mai "omenos". Si nu ma refer la operatorii din teren ci la operatorii de la call center care nu prea ofera informatii, ba chiar sunt cam anti-client.
Miha endx
Miha endx2 ani în urmă
Oamenii cu care am vorbit nu au in vocabular expresia ,, nu pot,,Comunica eficient si rapid.nu se impotmolesc in formalitati.am fost preluata telefonic de domnul Mihai care nu m- a pasat de la un lucrator la altul, cum se intampla de obicei pe la noi si care s a ocupat de comanda cap coada desi poate nu intrau toate in responsabilitatea lui.felicitari! O sa rezistati pe piata cu asemenea echipa.
Carmen Voica
Carmen Voica2 ani în urmă
Suntem absolut incantati de colaborarea cu Trufi,de rapiditatea cu care ne-a fost transmisă comanda iar calitatea materialelor este premium! Multumim frumos pentru tot! Recomandam cu drag!
George Calin Pasoi
George Calin Pasoi2 ani în urmă
Am comandat un patut dublu Max 2 la care am vrut am vrut sa adaug un topogan. Excelenta livrare si comunciare pentru a putea face montajul sigur pentru copii. Receptiv, rapid, competent.
Adi Bica
Adi Bica2 ani în urmă
Neseriosi. Am fost sfatuit pe olx (singurul mod de contact cu cineva de acolo) sa dau comanda pe site si nu am fost contactat de nimeni si pe telefoanele de pe site nu răspunde nimeni. Am plătit comanda in avans pentru ca spun ei ai prioritate la livrare. Suma este de 600 lei. Mentionez ca am dat comanda in data de 20.04. In 2,3 zile trebuia livrata. Nimic nu sa întâmplat de atunci. O sa fac o reclamație la Opc si daca nu am raspuns o sa ma duc direct la ei la depozit sa mi iau din curte, gasesc eu ce sa demontez de acolo. Glumesc dar nu e normal sa nu de nici un semn mai ales ca plata a fost facuta in avans.
Costel M
Costel M2 ani în urmă
La fel ca si in celelalte recenzii, comandă plasata si platita in avans 3600RON si nimeni nu răspunde la un telefon sau la email. Pacat, in vremurile astea online-ul face diferenta si cine nu stie sa-si tina clientii aproapre va pierde pe viitor.
Sper sa se rezolve rapid cu livrarea comenzii, asa cum inteleg ca s-a rezolvat si in cazul celor care au postat recenziile aici!
=====
Editare ulterioara la raspunsul primit.
Am sunat inainte sa plasez comanda 2 zile la rand...nu am reusit sa intru in legatura cu nimeni.Mi-am facut cont am plasat comanda in cele din urma, apoi nu am primit niciun info din partea dvs...mai putin mesajul automat ca am facut plata si ca nr comenzii este...7628/7626(e o diferenta intre nr confirmat prin site si cel din emailul automat. In fine, asteptam un telefon să-mi spuna cineva ca se lucreaza la comanda si ca o sa vina in 3, 5, 7 zile...da sa sune cineva macar. Nota de pe site, privind termenul de livrare, am văzut-o si eram conștient de durata. Eu doar tineam sa vb cu cineva pentru o confirmare verbală. Multumesc pt raspuns si pentru asta modific evaluarea la 3 stele, si apoi la mai multe după ce reusim sa avem o discutie.
Simona Dragoi
Simona Dragoi2 ani în urmă
Una au pe site, alta ajunge la client.Dupa cum vedeti singurul rating de 5 de aici este dat chiar de Trufi. Spune multe, nu? Am primit de la ei acum 3 zile o magazie achizitionata cu 1200 lei. Mult spus magazie, este o foaie de ceapa vopsita verde. Am completat formularul de retur (scris ca in maxim 14 zile poti returna), bineinteles ca dupa 3 zile de niciun email de confirmare primit sun la ei. Au raspuns (de data asta, de obicei nu se obosesc) si au spus ca nu fac retur pt ca am achizitionat pe persoana juridica si ca au toate detaliile de grosime a materialului pe site. Poate era mentionat, insa cand o primesti iti dai seama cu adevarat ca este de fapt o MARE TEAPA. Nici 200 lei nu merita. Urmeaza sa ii dau in judecata pentru ca numesc “magazie” o porcarie de tabla si te inseala sa o cumperi. Aroganti! Nu va faceti de lucru cu ei, dupa cum vedeti numai recenzii foarte proaste.
Oboroc Alexandra
Oboroc Alexandra2 ani în urmă
Am comandat pat Davy 2copii la 1800 de lei (nu cred ca e prea ieftin). Una este pe site si alta am primit. Eu am primit o mizerie de pat, dintr-un material atat de subtire incat se rupe la montajul cu surubelnita, saltelele sunt mai mici decat patul, si nu arata deloc ca in poza, este de fapt un buretel ca cel de la pernele pt scaune. Culoarea pe site este gri la perne si saltele, el de fapt este un alb ingalbenit si sincer mi-e frica sa imi las copilul sa doarma pe el. Ca sa va faceti o idee, suntem niste oambei sim i, nu prea pretentiosi care nu la sa review-uri proaste, dar asta afost cea maimare teapa luata de cand facem comenzi online . L-am montat tarziu, la cateva luni dupa ce l-am cumparat, de aceea nu l-am mai returnat. Plus ca sunt sigura ca nu l-ar mai primi rupt. Momentan sta doar de "bibelou" pana vom mai avea bani sa luam altul.
Locații recomandate