/Braila/Centru comercial

CUP Dunarea Braila

Strada Piaţa Uzinei, Brăila, România

CUP Dunarea Braila
Centru comercial
3.6
178 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X47+3W Brăila, România
+40 239 692 900
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian T
Adrian T2 ani în urmă
O companie comunista alcatuita din clanuri de familie.
GREENTICKET
GREENTICKET2 ani în urmă
Acum 3 ani,am plecat afară,am platit totul la zi!Ieri am primit o factură,desi nu stă nimeni acolo,nu se aprinde lumina gazul,sau se consumă vreo picătură de apa!Este incredibilDoar in Ro poți primi astfel de vești dupa ce timp de 3 ani nu am platit nimic acum cică am restanță desi lasasem si ceva peste.Unii care iau salar degeaba nu știu pe ce lume traiesc.!
Friptu ionut
Friptu ionut2 ani în urmă
personal prietenos care este gata sa rezolve problemele pe loc (chiar mai rapid decat la telefon)
Romstal Franciza Braila
Romstal Franciza Braila2 ani în urmă
Blocați în trecut. Totul merge "în scris", nimic digital/online. Pentru o aprobare trebuie sa mergem de la un birou la altul, e buna mișcarea, nu?
1trecator grabit
1trecator grabit2 ani în urmă
Apa de ploaie....pe data de 30.04.2021 ora 10 centralista nu cunostea faptul ca era program la casieria de la sediu,indicandu-mi o alta locatie unde puteam plati....casieria din sediu era deschisa la acea ora....
TGI onBoard
TGI onBoard4 ani în urmă
zero barat ,de fiecare data cand se opreste curentul pica si apa,iar cand revine ca aceasta este problema ,lasi jumatate de ora sa curga din cauza la ce culoare dubioasa are.
iar cu o o naftalina de conducere ce sa se schimbe? ,se cunoaste de catre toata lumea calitatea indoielnica a apei oferite la un pret maricel.
care marai iti pastrez o monstra si ti o torn pe gat cu toata paza si politia din tara asta .
Gelu Mihai
Gelu Mihai5 ani în urmă
O multime se birocratie, nu stiu unii de altii, multi angajati doar pe baza de "partid". Putinii profesionisti care sunt nu au acces la functiile importante de decizie. Fac investitii care nu au la baza un studiu sau proiecte realizate de firme sau oameni specializati in domeniu. Un exemplu modulul de repompare apa murdara de la Viziru. Citirea si plata facturilor se face tot arhaic, umbla agentii din poarta in poarta, nu se poate on line. Pe deasupra apa impreuna cu canalizare ajung in jurul valorii de 8 lei, la care se adauga si apa de ploaie. Cand ploua in anumite zone nu se poate circula cu masina.
Vasilica Grigoroiu
Vasilica Grigoroiu2 ani în urmă
O locație super aglomerata !
Locații recomandate