/Botosani/Centru comercial

Uvertura Mall

Calea Națională 91, Botoșani 710048, România

Uvertura Mall
Centru comercial
4.2
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMW8+X9 Botoșani, România
+40 331 711 565
uverturamall.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Ciprian S ciprian
Ciprian S ciprian2 ani în urmă
Locația este ok...ușile de acces dinspre parcare se mai blochează uneori și trebuie să accesezi alt nivel pt a ajunge la mașină...și iluminatul in parcare lasă de dorit...in rest...e ok
Johnny Bredd
Johnny Bredd2 ani în urmă
prețuri ok, priveliste frumoasa dar ar mai fi ceva de lucru la piscina si baile din camerele de cazare
Mr. What
Mr. What2 ani în urmă
Nu cred ca in parcare a fost maturat de la inaugurare. E infecta....dar poate ca populatia tinta vine doar pe jos...Cred ca am gresit locatia si incerc sa nu mai repet eroarea.
Imi pare rau!
Cristina Elena Turta
Cristina Elena Turta2 ani în urmă
foarte nemultumita,deoarece avand 2 copii mici a trebuit sa astep la lif mai bine de 10min.Sunt persoane,copii care se plimba cu liftul "ca ei se grabesc" si noi cu copii sau cei batrani suntem nevoiti sa ateptam,nu mi se pare normal.Nu mai zic ca liftul era si murdar,foarte multe hartii pe jos.
Teodor MIRON
Teodor MIRON2 ani în urmă
Pentru Botoșani un punct de referință unde poți merge să îți faci cumpărăturile, să mănânci, sa te uiți la un film. Oferta este forte diversificata, sunt forte multe magazine in interior. Pentru cine vine in Botoșani rămâne un punct de semnat în agenda dumneavoastră. De la ultimul etaj se poate vederea panorama orașului.
Mirela Lucia
Mirela Lucia2 ani în urmă
Am rămas impresionată. Mi-a plăcut foarte mult mollul. Față de Tomisul nostru, sau City Park ,e superb.
Cristina Elena Irinaru
Cristina Elena Irinaru2 ani în urmă
Da foarte atractiv
Recomand să-l viziteze și alte persoane
Elena
Elena2 ani în urmă
Desi sunt cumpărător fidel @H&M nu am știut de cardul de fidelitate. Cateva luni bune ca nu am mers la cumpărături. Astazi, am ajuns la Uvertura Mall și la H&M am găsit trei bluze care mi-au plăcut. La casă am auzit la o doamnă ca sunt reduceri 20% și m-am bucurat....asa că, am cumpărat trei bluze cu reducere de 45 lei. Super! Nu ratați ocazia...cred ca este valabil și mâine. Deveniți membru @H&M descărcând aplicația pe telefon și invitați prieteni pentru că H&M va răsplătește cu puncte bonus pe care le puteți folosi pentru dumneavoastră. Succes tuturor la cumpărături cu reduceri! Uvertura Mall un loc de cumpărături și dacă ați obosit puteți servi masa liniștiți la ultimul etaj.
Locații recomandate