/Bacau/Centru comercial

Altex

nr. 181C, Complex Promenada Mall, Calea Republicii, Bacău 600304, România

Altex
Centru comercial
4.2
407 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GW6H+FH Bacău, România
+40 756 073 493
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Claudia Istoc
Claudia Istoc2 ani în urmă
Buna ziua și sper sa nu deranjez .experienta mea despre altex este dezamăgitoare total.am achiziționat o trotineta Lenovo acum aproximativ 2 luni pt baiatul meu de 9 ani a costat 1600 RON are garanție valabila cică.trotineta sa rupt în 2 furca din fata deasupra rotii.dupa ce ca stopul din spate sa rupt din prima zi de folosire acum ma pun și sa plătesc 306 RON pai atunci pt ce mai este garanția? Sa nu mai zic de bani ca nu primesc nimic inapoi nici alte opțiuni numi oferă.pacalesc oamenii cum le merge mai bine sa nu mai zic ca încearcă sa convingă și sa mai plătești 100 de lei inca 1 an de garanție în plus pt ce?rușine Altex Aushan Bacău .sa va fie rușine.
Oana Loredana
Oana Loredana2 ani în urmă
Magazin,produse și angajați care lasă de dorit,nu îți explica nimeni nimic,vb cu clienti cu aroganta,îți propun asigurări și garanții pe produse,ulterior dacă se intampla ceva cu produsul,nu ți l face pe asigurare chiar dacă ai plătit asigurarea,dacă ai garanție și te duci cu produsul defect au motiv ca defecțiunea nu întra în garanție.
Maria Ilie
Maria Ilie2 ani în urmă
Preturile f bune, personal amabil si competent, livrare f rapida .
Diana Buliga
Diana Buliga2 ani în urmă
Angajații vorbeau între ei cei de la casa, nu m au întrebat dacă am nevoie de consultanta, sau dacă vreau sa cumpăr ceva, am așteptat 10 min sa vina alta colega de la toaletă pentru o simulare 👎
Rxr3s fn
Rxr3s fn2 ani în urmă
mai multe produse decât la orice alt altex din bacau, totuși 40% din produse au cutiile rupte, strivite sau sterse, ceea ce poate afecta produsul dinauntru.
Eduard rotaru
Eduard rotaru2 ani în urmă
Au prețuri foarte bune , produse ok , dar servicii nu prea...am făcut comandă pt 4 cauciucuri și au venit după o săptămână, după ce am sunat de ce nu mai ajung...păcat...
PaP
PaP2 ani în urmă
Un magazin super ok , printre singurele magazine din țară care au o gama largă de produse , electrocasnice. Recomand
Madalina Alexoae
Madalina Alexoae2 ani în urmă
Unele produse fără preț. Dar băieții sunt săritori, te ajută. Este ciudată practica Altex: dacă dorești prețul din reclama de pe site, trebuie să faci rezervare în magazin.
Locații recomandate