/Arges/Centru comercial

Consiliul Județean Argeș Pitesti

Piața Vasile Milea 1, Pitești 110053, România

Consiliul Județean Argeș Pitesti
Centru comercial
2.6
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV4G+4W Pitești, România
+40 248 210 056
cjarges.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
TEODOR VIOREL CIOBOTEA
TEODOR VIOREL CIOBOTEA4 ani în urmă
O impozantă clădire aflată in centrul orașului Pitesti.
Constantin Sofian
Constantin Sofian7 ani în urmă
O insitutie cu multi salariati pe bani publici unde visi pleci cum ai venit. Posibil sa faci si turism de la un birou la altul si sa ai parte de 0 rezolvare. Timp pierdut dar oameni bine platiti pentru nimic.
Liviu Dumitru (Fotograf)
Liviu Dumitru (Fotograf)7 ani în urmă
Arhitectura comunistă si in interior si in exterior
Lucretiu
Lucretiu2 ani în urmă
Amintirile pe care mi le trezește clădirea Consiliului Județean nu sunt din cele mai plăcute. Numită ironic de către piteșteni Casa Albă, clădirea Județenei de Partid semăna izbitor cu Casa Africii din Adis Avena, fiind construite de același arhitect român, Lăzărescu parcă. Clădirea îmi inspira, și nu numai mie, frică. La intrare era un milițian scârbos, iar pe ușa de acces intrau doar indivizi îndesați, mulți cu geacă de piele neagră, coborâți din Dacii negre cu număr galben, semnul clar al ștăbimii comuniste. În varianta bună erau mașini de serviciu ale marilor întreprinderi din județ. Înăuntru, imediat pe dreapta, era o librărie pentru prea stimații activiști de partid. Adolescent împătimit de carte cum eram mi-am făcut iluzii că pot vizita și eu, copil de oameni normali, librăria cu circuit închis. După vreo săptămână, după ce personalul s-a lămurit, prin verificări specifice, că nu sunt ruda nici unui activist sau boss comunist, am fost hușuit fără menajamente de portar. Și la modul în care nu am mai călcat niciodată înăuntru. Mi se făcuse frică. Scopul sistemului fusese atins: în comunism unii erau mai egali decât alții, iar eu tocmai învățasem lecția...
Orlando Neagu
Orlando Neagu2 ani în urmă
Va astastam pe toți conducatorii care au hotarat purtarea purtarea măștii in spații deschise, cu biroul in strada/piata si cu masca la nas si gură.
Să dați dumneavoastră exemplul de urmat.
Nechifor Cristian
Nechifor Cristian2 ani în urmă
O bine meritata stea, pentru deosebita grija pe care o aratati fata de drumul de interes turistic si national, TRANSFAGARASAN (de la intrarea in judet dinspre Balea pana la prima localitate).
Cosmin cosmin (cosminel)
Cosmin cosmin (cosminel)2 ani în urmă
Cine nu crede in nepasarea si bătaia de joc a conducerii si functionarii acestei institutii, SA INCERCE SA O SESIZEZE !!!
Niculae neacsu
Niculae neacsu2 ani în urmă
Ok. Se lucrează. Așteptăm rezultate pozitive.(Nu covid)
Locații recomandate