/Arges/Centru comercial

Complex Comercial Boncea

Strada Decebal 6, Curtea de Argeș 115300, România

Complex Comercial Boncea
Centru comercial
3.8
194 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4MQF+RW Curtea de Argeș, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristi Juve
Cristi Juve2 ani în urmă
Un magazin ce se vrea util, dar care este supraaglomerat și asta din cauza suprafeței mici a magazinului!! Din păcate asa se rezolvă problema acumulării de capital într-o zonă de provincie!! Deși mai are câteva magazine în oraș, mai mult are o locație enormă în apropiere, cca. 25 e metri, nu a catadicsit să mute în magazin care are probleme de structură. Am găsit o zonă în care apa curgea din tavan, iar soluția, erau câteva cartoane puse pe podea ca să absoarbe apa!!! Din păcate nu contează cum câștigi banii în detrimentul cumpărătorului!!
Nelu Zamfira
Nelu Zamfira2 ani în urmă
E cu tradiție , preturile sunt la fel ca la toate magazinele , felicitări că rezistă în fața marilor așa zis coloși.
Elena Grosu
Elena Grosu2 ani în urmă
Bine aprovizionata ,preturi accesibile . Buna pentru cumparaturi.
Andra Andreea (Fantasy)
Andra Andreea (Fantasy)2 ani în urmă
Nu prea vizitez,dar am fost surprinsă, preturile nu sunt piperate!
Cristina Gheorghe
Cristina Gheorghe2 ani în urmă
Magazin cât de cât ok,alimentat oarecum acceptabil este singurul motiv pentru care întru acolo. Preturile nu prea corespund, mare grija la mezeluri (am surprins o data spălarea lor de către o doamna angajata). Angajatele sunt niște acrituri... La casa de marcat se așteaptă mult deoarece de regula este doar o casiera care marchează, cealaltă era ocupata cu niște creme la raft și citez "nu vroia sa fie deranjata". La orele de vârf, este doar o angajata la casa, deoarece ori sunt la masa, ori au alte activități. De obicei stau mai mult de barfa decât de munca. Fiind totuși o clienta fidela pana astăzi, observi în timp niște lucruri. Doamna patroana lângă mine a luat crema de mâini de la raft,și-a pus din ea în palma și apoi a pus-o înapoi în raft. Ce sa zic, urat. Eu una, o sa evit magazinul
Aurel Vlaicu
Aurel Vlaicu2 ani în urmă
Cele mai moderne spatii comerciale din oraș, nota 10. Felicitări domnule Boncea!
Cristinaalecsiuc@yahoo.com Cristina Alecsiuc
[email protected] Cristina Alecsiuc4 ani în urmă
Excelentă locație, o clădire ultramodernă, bine întreținută, concepută la standarde europene. Adevărat că sunt încă multe spații libere, dar asta pentru că micii întreprinzători nu se ridică, încă,la acest nivel. Totuși este un bun început. Bravo ! Se poate, chiar într-un orășel provincial de tranzit. Merită chiar toate cele 5 stelele, în comparație cu celelalte locații din Curtea de Arges, după părerea mea, care vin din capitala țării, această locație poate rivaliza cu multe altele din marile orașe, însă 5 stele binemeritate, pentru Curtea de Arges !
Busoi Lucian Ioan
Busoi Lucian Ioan4 ani în urmă
Clădire impozantă gen Mall,din sticlă cu 4 etaje, aflată chiar în Piața centrală din Curtea de Arges..Spatii comerciale libere în clădire,doar 25 la sută sunt ocupate, în parter un restaurant autoservire și cofetărie, mâncarea gătită foarte gustoasă, totul proaspăt și bun... Păcat că nu se face lobby mai mult pentru ocuparea spațiilor comerciale,pe toate etajele,ar devenii un mini Mall interesant!!!
Locații recomandate