/Alba/Centru comercial

Unirea Shopping Center

Strada Tudor Vladimirescu 50A, Alba Iulia 510405, România

Unirea Shopping Center
Centru comercial
3.7
364 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HFH+FV Alba Iulia, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudiu Santa
Claudiu Santa4 ani în urmă
De fiecare dată când intru in magazinul asta parca ma întorc cu 25 de ani în urmă. Nerenovat, neingrijit, aspect oarecum haotic in ceea ce priveste spațiile comercianților. Intru foarte rar, nu imi place deloc.
Florin Alexa
Florin Alexa4 ani în urmă
Am fost la DIGI si (doamnele)de acolo erau niște acrituri scirbite de viață, fiind încă o persoană la rînd una dintre ele indosaria acte in loc să servească clienții și pe urmă să facă ce avea de făcut ,lipsă de respect pentru că după noi își iau salariile.
Gabriel Szabo
Gabriel Szabo4 ani în urmă
Magazinul unirea ,nu isi merita numele de u firea, proasta gestiune de către patronul care deține acest magazin ,face ca acest magazin desi se afla intr-o zona foarte bună, face ca acest magazin sa fiu unul foarte slab ,si plin de chinezarii etc nu va recomand acest magazin
Stoica nicolae
Stoica nicolae4 ani în urmă
Nici macar toaleta nu au sau loc in care sa șezi... Magazinele sunt foarte inghesuite si produsele in general sunt ffoarte scumpe.
Pop Genu
Pop Genu5 ani în urmă
Degeaba ai un spatiu comercial imens, acum aproape gol, dacă nu ai vad comercial. Si nu ai vad, pentru ca nu ai locuri de parcare. Si nu ma refer la parcarea cu plata de langa ea in care nu am intrat si nu o sa intru niciodata. De ce sa pui o parcare cu plata langa nimic? Zona este moartă din punct de vedere comercial.
Gabi Meisaros
Gabi Meisaros5 ani în urmă
Pustiu, invechit, ca pe vremea comunismului, produse necalitative. Singurul loc unde gasesc ceva de calitate este libraria crestina, in rest dezamagit total de cum arata acest magazin.
Dan Vasile
Dan Vasile6 ani în urmă
Centru comercial este foarte mult spus deoarece nu cuprinde o mare varietate de magazine, nu are nici macar o cafenea, sa nu mai vorbim despre scari rulante sau lift pentru cumparatori.
Annabella Crisan
Annabella Crisan6 ani în urmă
Cladire din centrul orasului, fost magazin universal. In incinta mai sunt doua nivele functionale, parter si etajul unu. La parter se gaseste o farmacie, un plafar, librarie, papetarie, alimentara, cadouri, schimb valutar si inca cateva. La etaj haine si incaltaminte. Pacat ca proprietarul nu investeste in reamenajarea si modernizare cladirii. Cladirea incepe sa se deterioreze.
Locații recomandate