/Alba/Centru comercial

ZooMania Alba Iulia

Centrul Comercial Alba Mall Bv, Strada Tudor Vladimirescu nr. 50A, Alba Iulia 510167, România

ZooMania Alba Iulia
Centru comercial
3.7
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HJP+45 Alba Iulia, România
+40 733 400 260
zoomania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Andrei HS
Andrei HS2 ani în urmă
M-a înjurat unul în magazin.Nu știu cine era
Magadan George
Magadan George2 ani în urmă
(Tradus de Google) Loc excelent pentru animale

(Original)
Excellent place for animals
Calin Covaliu
Calin Covaliu2 ani în urmă
Tot ce ai nevoie pentru acvariu si nu numai.....
Alex Siko
Alex Siko2 ani în urmă
Ioana Stanciu
Ioana Stanciu2 ani în urmă
Personal foarte "amabil" si "educat". Vineri 12 martie intre orele 17-17:30, unul dintre angajatii magazinului si-a permis sa i se adreseze unei persoane mai in varsta (mamei mele mai exact) cu expresia "cap patrat" si "haide doamna ca nu am chef sa ma enervez". Si aceasta pentru ca mami s-a intors in magazin cu un produs la explicatiile oferite de catre "domnisorul" in cauza in urma cu aproximativ doua saptamani. Chiar daca garantia unui produs spart (oferit in custodie pentru doua saptamani dar care s-au prelungit pana la doua luni pe care eu l-am acceptat in lispa de altceva si care a fost spart de catre broscutele mele) nu se aplica, consider ca respectul ar fi trebuit sa fie in prim plan, tine de educatie fata de clientul care iti trece pragul, sa nu mai spunem ca este si cu ceva ani mai mare. Sun in magazin, vorbesc cu responsabilul magazinului sa cer o explicatie, pentru comportament si pentru produsul platit aiurea, si mi se spune "ne pare rau" si in rest tacere, nu tu scuze, nu tu o cale sa repare raul facut (cum ar fi dealtfel profi ca sa arati ca iti pasa de client si ca ii esti aproape, dispus sa il ajuti ca sa nu il pierzi) deci PROFESIONALITAE 0.
Chiar daca era magazinul de referinta in materie de produse destinate animalutelor, nu o sa le mai calc pragul.
Mihai Seica
Mihai Seica2 ani în urmă
Un magazin foarte bun pentru iubitorii de animale și, în anul 2021 cel mai bun. Puteți găsii multe specii comune de păsări, pești și alte animalute, dar pentru specii mai rare va recomand sa mergeți la o crescătorie.
TraceursMonkey
TraceursMonkey2 ani în urmă
(Tradus de Google) Este un loc bun în care au un veterenian tiamican pe site-ul care poate sfătui dacă animalul dvs. de companie are o problemă. Consider că prețurile hranei pentru câini sunt mult comparate cu cele online, acestea ar trebui să se concentreze pe oferirea unor oferte mai bune decât online, deoarece de fapt trebuie să veniți să stocați și să transportați singuri mâncarea. Nici la rău, nici la bine. Fetele de vânzare sunt prietenoase.

(Original)
Its an ok place they haw a vetenrian thenican on site witch can advise if your pet has a problem . I find that the prices of dog food are to much compared to online , they should focus on offering better deals than online since you actually haw to come to store and transport the food yourself . Not to bad , not to good either . The sale girls are friendly .
Dan Vasile-Flavius
Dan Vasile-Flavius2 ani în urmă
Locații recomandate