/Timis/Brutarie

Cofetăria Verona

Strada Ciprian Porumbescu 2, Timișoara 300236, România

Cofetăria Verona
Brutarie
4.5
831 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
P6RF+GW Timișoara, România
+40 256 494 584
cofetaria-verona.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Maria359 zile în urmă
Capucino la 10 lei din capsule stors de două ori. A doua oară e apă albă o capsulă vândută de 2 ori. Apă albă la 10 lei.
Nicolae V.
Nicolae V.2 ani în urmă
Servirea foarte bună. Tortul pe care l.am luat a fost scump (150 ron) asta nu ar fi fost nicio problema dacă ar fi fost bun dar era grețos și se simțea ca nu e cu ingrediente de calitate superioara, nu recomand torturile pe care le au în stoc!
VadVoci
VadVoci2 ani în urmă
Deja e a 3-a oara cand patesc sa stau la rand si sa ia pe care vor ei. Nesimtire totală. Am lasat-o pe doamna sa o tot strige pe Raluca care nu mai venea. Daca doamna pastra ordinea nu mai avea nevoie de Raluca.
Dan Doncescu
Dan Doncescu2 ani în urmă
Un loc minunat cu prajituri foarte bune, si oameni faini. Recomand!
Bianca Osepciuc
Bianca Osepciuc2 ani în urmă
Nu sunt cele mai bune prăjituri. Parca au margarina cu zahar și colorant in ele. Cofetăria e amenajata foarte fain și prăjiturile arata foarte bine, dar gustul lasă de dorit. Și prețul este cam piperat.
Tiberiu Pascu
Tiberiu Pascu2 ani în urmă
As fi dorit sa surprind placut o doamna ce ma insotit sa servim o prajitura in incinta cofetariei ... problema a fost doamna caserita ce ne-a cam taiat elanul si buna dispozitia cu modul ei de a cere certificatul verde. La solicitarea acelui certificat am prezentat certificatul meu. Certificatul doamnei mele era in masina si am specificat ca merg sa il aduc.
Caserita a omis sa incaseze banii pana nu aducem certificatul ...
Desigur ca ne-am simtit prost si ne-a lasat cu un gust amar.
Totusi pentru ca am parcurs special o distanta de 5 km prin oras doar ca sa gustam din ce era candva acea cofetarie ...am comandat la pachet.
Nu era ce trebuia...nu stiu de ce dar eu acolo nu voi mai invita nici o data perechea mea de suflet
PS:..se putea aseza doamna mea la una din mese pana veneam si cu certificatul din masina, insa ....ne-a lasat sa iesim ...asa fac cei mai prosti vanzatori...lasi clientul sa plece fara sa cumpere nimic?....
Tiuca adela
Tiuca adela2 ani în urmă
Mi-as fi dorit de la voi produse proaspete, nu uscate sau arse. Din pacate savarinele achizitionate ieri erau vechi de cel putin 3 zile siropul era de mult uscat, iar merdenelele arse si scortoase. Ca sa nu mai spun de atitudinea domnisoarei vanzatoare, extrem de acra si lipsita de interes pt clienti, probabil pt ca era o zi ploioasa si am deranjat-o intrand in cofetarie. Iar daca servirea in cofetarie se face doar pe baza certificatului verde ar trebui sa existe minima decenta si educatie cu care sa fie expus acest lucru sau cerut. Nu sa ne spuna plictisita ca daca nu il avem putem sa plecam, evident aveam, dar era in masina. Data viitoare va fac reclamatie la protectia consumatorului.
Florin Crăciunescu
Florin Crăciunescu2 ani în urmă
Prețuri foarte mari calitate medie
Exagerat de scump....lunar mai adaugă ceva la preț, a ajus 7 lei o amărâtă de merdenea 😀
Gabriel Bogdan Negomireanu
Gabriel Bogdan Negomireanu2 ani în urmă
O cofetarie cu produse bune,dar foarte scumpe
Locații recomandate