/Timis/Brutarie

Maxigel

Calea Dorobanților 20, Timișoara 300298, România

Maxigel
Brutarie
4.1
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q766+W6 Timișoara, România
+40 256 247 191
maxigel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luminita A
Luminita A5 ani în urmă
Cuptorul RATIONAL = unitatea de gatit inteligenta este de nepretuit in orice bucatarie , m-a ajutat sa trec la un nivel superior in afacerea mea.
Andreea Simion
Andreea Simion5 ani în urmă
Recomand cu incredere echipamentele furnizate de Maxigel! Personalul este foarte experimentat si pregatit sa ofere o gama completa de solutii pentru orice tip de afacere.
Alex Dan
Alex Dan5 ani în urmă
Foarte mulțumit , produse de top de o calitate superioară , angajați cu experiența si foarte bine pregătiți de la care poți afla toate detalille necesare.
Liliana Iovan
Liliana Iovan5 ani în urmă
Utilaje performante si personal amabil
Horatiu Birsan
Horatiu Birsan5 ani în urmă
Utilaje performante, personal profesionist.
Lazăr Octavian Luncan
Lazăr Octavian Luncan2 ani în urmă
Bătaia de joc a acestei firme,dusă la superlativ absolut!
Abia după 7 luni de zile,prin intermediul avocatului și prin cineva de la ANAF,am reușit să îmi recuperez banii pe o mașină de tocat carne,Fimar,în valoare de 3800 lei care mi-a ajuns acasă cu defect major de fabricație !
Domnule Crainic și compania,e vorba despre firma Talibi Capax,dacă cumva ați uitat...și să nu mai ștergeți recenziile negative,fac și ele parte din viața de zi cu zi !
Marius stoica
Marius stoica2 ani în urmă
Buna ziua.
In urma deselor discutii cu reprezentantii Maxigel Timisoara, pot spune, cu sinceritate, ca acestia s-au comportat profesionist si au raspuns intotdeauna pozitiv la intrebarile si solicitarile mele.
Spre deosebire de experienta d-lui Dan Stoica (apropo, este doar o coincidenta de nume) experienta avuta de mine, de fiecare data, cu persoanele de acolo a fost una extrem de buna.
Dan Stoica
Dan Stoica2 ani în urmă
Personal arogant si indiferent. Chiar si cand am cerut un catalog informativ nu am primit pe motiv ca "Nu pot sa va dau ca nu mai am altul" !!!
Locații recomandate