/Suceava/Brutarie

Natanael

Strada Grigore Alexandru Ghica, Suceava, România

Natanael
Brutarie
4.7
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M6HP+XG Suceava, România
+40 749 113 985
natanael.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eu Tu
Eu Tu2 ani în urmă
Nu recomand sa mergeți spre seara fiindcă de poate să primiți produse deja vechi , chiar și dimineața este bine sa verificați dacă ați primit produsele proaspete , după mai multe vizite , de multiple ori am primit produse mai vechi , care nu sunt așa de delicioase. In rest este super locul.
Fă o diferență 2.o
Fă o diferență 2.o2 ani în urmă
Foarte bun.
Calitate ,servicii, impecabile.
Recomand.
Turturean carmen
Turturean carmen2 ani în urmă
Cât voi sta in Suceava, cafeaua și micul dejun vor fi la Natanael. Un răsfăț mai reușit nu găsiți, gust savoare, curățenie și niște fete zâmbitoare cu care sa incepi fiecare dimineață! Bravo!!! Sunteti preferații mei! Ne vedem maine la micul dejun!
Bianca Șerban
Bianca Șerban5 ani în urmă
Inghetata cu caramel si cea cu nuci caramelizate sunt preferatele mele. Tarta de fructe de padure este alegerea nr 1 dintre celelalte sortimente. Vanzatoarele foarte drăguțe sar in ajutor.
Naomi
Naomi2 ani în urmă
Produse artizanale de calitate cu ingrediente locale din cate am înțeles: ciocolata de casa, cookies, înghețată, prăjituri, sandwich-uri, băuturi. Un loc primitor și frumos.
Seb
Seb2 ani în urmă
diverse produse pentru gustul fiecărui: de la cafea, ceai, suc; sandvici, plăcinte, cornuri; la diverse arome de înghețată! să nu uităm de eclere👌🏼😋🤠 recomand!
Ionut Neculai
Ionut Neculai2 ani în urmă
Updatati-va informațiile legate de program și pe internet că nu e plăcut să bați 200 km și să ajungi la 19 03 și să găsești magazinul închis mulțumesc
Gio Caciuc
Gio Caciuc2 ani în urmă
O colazione superba personal foarte Amabil 👍☕️
Locații recomandate