/Sibiu/Brutarie

Scufita Rosie

Strada Nicolae Bălcescu 14, Sibiu 557260, România

Scufita Rosie
Brutarie
3.7
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5V2+R3 Sibiu, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Zeliek
Zeliek2 ani în urmă
Am luat langosi si placinta cu branza, pana am ajuns sa le mananc au imbibat efectiv hartia cu ulei. Ca si gust si umplutura dau pass, mai multa coca. Mai bine va luati un covrig.
Stassy -
Stassy -2 ani în urmă
A fost foarte bun.Am vazut prin review-uri ca unele gustari nu sunt bune.Eu mi am luat ce stiu ca imi place si chiar a fost foarte bun.Felia de pizza are o crusta buna.Chiar merita incercata.
Florentina bordean
Florentina bordean2 ani în urmă
Prăjitură cu măr delicioasă Sendviș Crispi la fel de gustos am mai mâncat și hotdog cu crenvurști și mozarella . mi-a plăcut. recomand.
Șerban Alexandra
Șerban Alexandra3 ani în urmă
Mi s-a servit o placinta taraneasca arsa si plina de ulei, carnea nu stiu unde au lasat-o ca numai în placinta nu era iar personalul lasa de dorit prin atitudinea pe care o afiseaza clientilor.
Ioana Gheorghe
Ioana Gheorghe4 ani în urmă
In fata mea, vanzatoarea a fost deosebit de nepoliticoasa fata de doua maicute, care au cerut mai mult de 10 covrigi pentru la Manastire... erau in trecere prin Sibiu, probabil din Moldova, dupa accent iar vanzatoarea nu a vrut nicicum sa le serveasca... era o zi de post, postul Craciunului... m-am mihnit si am plecat de la rind, desi iesisem de la servici si as fi luat si eu 10 covrigi de foame... s-au schimbat mult oamenii... am uitat ca suntem oameni si ne „mâncăm” unii pe alții....
Edward10HL
Edward10HL2 ani în urmă
Produse proaspete pregătite corespunzator, cornurile chiar sunt pufoase si pline cu sos. O gustare excelentă atunci cand esti grăbit si nu numai.
Andrutza Gabriela
Andrutza Gabriela2 ani în urmă
Aseara am luat doua felii de pizza si cand am desfacut punga sa le mananc pe deasupra pe mozzarella erau niste tantari verzi! Si acum 2 luni mi- am luat calzonette cu sunca si ardei copt si am gasit in aluat fire de par. Sincer igiena lasa de dorit!
F Ili
F Ili2 ani în urmă
Uitați vă ce vă pune în punguță înainte să plecați
Locații recomandate