/Prahova/Brutarie

COFETARIE

Vărbilău, România

COFETARIE
Brutarie
4.5
201 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5XH4+6W Vărbilău, România
+40 244 244 670
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 6–22
Duminică: 6–22
Scrie o recenzie
Mihaela U
Mihaela U2 ani în urmă
Nota 10. AICI GĂSESC CELE MAI BUNE PRAJITURI.
Mariana Popa
Mariana Popa2 ani în urmă
O experienta destul de neplăcută avuta în aceasta locație. Deși proprietarii cofetariei/ brutăriei postează pe geamurile de la intrare afișe cu respectarea normelor impuse de starea cauzata de Covid, tocmai angajații sunt cei care nu le respecta. Era o persoana în interiorul unitatii si pe afiș scria clar ca este accesul permis pentru maxim doua persoane și cu masca purtata corect. Pentru ca eram doua persoane, am așteptat afară sa nu fim trei în interior.Dupa ce am intrat noi, au intrat încă 5 persoane.Surprinzatoare a fost reacția vânzătoarei care, atunci când i-am spus ca noi eram înainte și ca o rugam sa se respecte regula scrisa de maxim 2 persoane, a început sa urle la mine susținând ca nu se respecta ce scrie pe geam și ca dacă,, e sa o luam asa noi ( vânzătoarele) suntem deja doua persoane în magazin" , izbugnind în ras în fata mea. Atitudinea vânzătoarei lasă foarte mult de dorit și lipsa respectarii regulilor cu atât mai mult.Am încercat și la plecarea din magazin sa remediez cu doamna situația, însă reacția doamnei a fost mult mai urata și neadecvata decat prima oară.
Costin Eugen B
Costin Eugen B2 ani în urmă
Produse de mare calitate și diversitate, foarte apetisante, prețuri rezonabile. Recomand! Poate un spațiu mai mare de servire se impune.
Luminiţa Negoescu
Luminiţa Negoescu2 ani în urmă
Personal super drăguț cu experiență.
Produse diversificate și proaspete.
Marius Radu
Marius Radu3 ani în urmă
Pâine si prajituri mai bune ca la Bucuresti.
Mihai Alexandru
Mihai Alexandru3 ani în urmă
Mare varietate de pâine și produse de panificație de calitate excelentă. Vin aici săptămânal pentru lipia cu susan. Nu găsiți așa ceva nici la restaurantele libaneze din București. Nu recomand accesul dinspre Aluniș, pista de beton foarte deteriorată de acolo e criminală. Insă peisajul (și lipia) merită efortul.
Gabriela Vrabioiu
Gabriela Vrabioiu2 ani în urmă
Super! Produse excepționale! Merită încercate toate
Adrian Lucian Apostol
Adrian Lucian Apostol2 ani în urmă
Produse foarte proaspete si bune. Pe langa produsele de panificatie au o gama foarte variata de prajituri de cofeteraie si torturi, intr-un fel anume, gustoase, aspectoase, tot ce vrei. Nu stii ce sa alegi mai inainte. Excelent, nota 10+.
Locații recomandate