/Ilfov/Brutarie

Cuptor de pâine pe lemne - Patiserie-cofetărie

Șoseaua Alexandriei 320, Bragadiru 077025, România

Cuptor de pâine pe lemne - Patiserie-cofetărie
Brutarie
4.5
376 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9XJQ+F5 Bragadiru, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Costin godeanu
Costin godeanu2 ani în urmă
Astăzi am oprit pentru a cumpăra niște produse și spre surprinderea mea am fost foarte dezamăgit.
O vânzătoare cu ochelari foarte acră, cantarul este ascuns după un stâlp ,bonul nu ieșea deoarece era defecta casa de marcat.
Deci, păcat ca unele dintre produse pe care le-am mai cumpărat sunt bune ,dar vânzătoarele te fura de la momentul în care ai deschis gura.
Madalina S
Madalina S2 ani în urmă
Va recomand sa intrebati care este pretul produselor (nu sunt toate afisate) si sa cereti bon fiscal la final. Doamnele de la casa nu prea stiu matematica si maresc preturile dupa bunul plac.
Adrian Dumitru
Adrian Dumitru2 ani în urmă
Produse aproximativ bune, dar vânzătoarele sunt hoațe. Nu emit bon fiscal, ascund catârul iar la 30 lei te păcălesc aproximativ 5 lei. Nu recomand!
Enzo Brenna
Enzo Brenna2 ani în urmă
Pentru trei mini tarte care făceau probabil 150gm domnișoara ,care nu era în stare nici măcar sa le ia din platou pentru că i se lipeau de mănuși și nu avea un clește de patiserie,a cerut 9 lei, fara să le cântărească in fata noastră și fără să bată un bon fiscal... ce ziceți domnule patron este normal așa ceva? Mie sincer nu mi se pare!
Ioana H
Ioana H2 ani în urmă
Pâine bună, însă produsele de patiserie scumpe și reci. Am luat de 2 ori patiserie și era uscată și rece. Am făcut greșeală sa iau și prăjituri... 80 lei kg... Mediocre. La casa, greu cu tastatul și calculele. Pâinea mereu proaspătă, restul produselor sub mediu.
Calina Panaite
Calina Panaite2 ani în urmă
Mizerie ,un praf pe vitrine și produsele care sunt expuse pe vitrine , dacă îți scrii numele pe cutiile alea cu siguranță se vede de la o distanta considerabila , nu se poarta măști, mănuși, vin de la țigare și direct cu mana pe produse ,nu spălat...nu dezinfectat ....NU BON de casa........acolo nimeni nu-i mai vede pe ăștia?

Data viitoare DACA mai ajung în aceasta locație promit sa postez și poze
Adrian Udrea
Adrian Udrea2 ani în urmă
Pe lângă pâine, care este foarte gustoasă și mereu caldă, sunt și multe produse de patiserie și cofetărie. Un mare plus îl constituie parcarea din fața magazinului.
Andreea Savu
Andreea Savu2 ani în urmă
Pâine cu un ingredient secret: fire de păr. Produsele de patiserie lasă de dorit. Servirea a fost ok.
Locații recomandate