/Iasi/Brutarie

La Bottega Del Pane

Palas Mall Iasi, Strada Palas 7A, Iași 700051, România

La Bottega Del Pane
Brutarie
4.3
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H4Q+8P Iași, România
palasmall.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Vld Sagoh
Vld Sagoh2 ani în urmă
Gasesti torturi foarte bune
Marius Curcudel
Marius Curcudel2 ani în urmă
O locație interesanta, cocheta cu produse de cea mai buna calitate.
Mircea m
Mircea m4 ani în urmă
La Iași. Magazin La Bottega. Apare posibilitatea de a bea un 🍷. Asezonat cu brânzeturi și jamoane. Intru. Întreb dacă pot bea un pahar de vin și gusta ceva branzici. Se spune DA. Așadar, aleg vinul, aleg brânză, se aduce paharul, dar surpriză. Am cumpărat de fapt toată sticla. Nu se servește la pahar! Adică poți bea aici, dar cumperi toată sticla. Ăsta e destinul. Mă conformez. A, și noroc că am brișcă la mine.
Ovidiu Pop
Ovidiu Pop4 ani în urmă
Produsele sunt bune, insa personalul lasa de dorit. Sunt doua domnisoare, una mai grasuta blonda sictirita (nu doamna cea grasa), si una slabuta, care, aparent sunt nesatisfacute (de munca pe care o presteaza). Am mers in repetate randuri sa cer un prosciutto crudo condimentat, insa de fiecare data mi-au spus ca nu e inceput si e foarte complicat sa il inceapa. Cea mai recenta patanie a fost cand am cerut speck (acela nu trebuie "inceput" ca un prosciutto), si mi-a spus ca nu au la vitrina din fata, doar la cea din spate, si nu imi pot da, pentru ca trebuie devidat. Se pare ca pentru a taia platicul din jurul speck-ului, trebuie un specialist calificat. Sunt penibile.
Lucian Victor Maisner
Lucian Victor Maisner4 ani în urmă
Am venit dimineata la 8:30 , am rugat fetele sa ne faca 8 sandvișuri la care raspunsul personalului m.a blocat ,,nu putem sa va facem pentru ca avem o comanda pentru alt magazin", spunand ca sunt singure( erau cel putin 2 persoane ). Imi pare rau ca le.am deranjat , promit ca nu o sa le mai calc pragul. Presupun ca nu sunt singurul nemultumit personalul ar trebui inlocuit.
Claudiu Manolache
Claudiu Manolache4 ani în urmă
Un magazin special, care nu trebuie ratat!
Produse de calitate și bineînțeles cea mai bună pâine din Iași!
Vlahopol Cosmin
Vlahopol Cosmin4 ani în urmă
Diversitate si prospețime oricand!
Cristian Dumitru Matasa
Cristian Dumitru Matasa5 ani în urmă
Sandvișuri foarte bune, cu ingrediente proaspete. Nu recomand cafeaua, dar până la urmă tine de gusturi. Personalul serviabil și corect. Se pot cumpăra și produse tradiționale.
Locații recomandate