/Hunedoara/Brutarie

Sicopan

Strada Duiliu Zamfirescu, Deva 330004, România

Sicopan
Brutarie
4.4
509 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWF5+JH Deva, România
+40 744 786 513
sicopan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 10–19
Scrie o recenzie
Bianca Groza
Bianca Groza2 ani în urmă
Prăjiturile sunt foarte bune, nimic de reproșat, doar ca dau o steluța pentru faptul ca, acum, înainte de Crăciun, am sunat pentru o comanda de prăjituri asortate. Doamna de la telefon mi-a spus ca nu e necesar sa fac o comanda, datorita faptului ca, în Deva vor fi la discreție pe magazin. Am mers pe încredere, însă, acum în Ajunul Crăciunului, dimineața la ora 10, ne spune doamna ca astăzi nu vor fi prăjituri asortate. Dezamăgitor!
Ry Reya
Ry Reya2 ani în urmă
Desi am reusit sa faca 2 feluri de prajituri...mi.am dorit mai multe "arome"asa ca am dat o fuga si la Sicopan...Prajiturile asortate sunt delicioase!🙂🍰🧁🍩
Romulus
Romulus2 ani în urmă
Prăjituri bune și variate. Am dat 4 pt ca nu am găsit Albinita, preferata mea
Carolina Dancea
Carolina Dancea2 ani în urmă
Deși am gustat Albinița din mai multe cofetarii din Deva, nicăieri nu mi s-a părut mai bună ca la Sicopan. Foile și crema au mărimea cea mai potrivită: nici prea mult aluat, nici cremă grețos de groasă. Doar cât trebuie.
Andrei Faur
Andrei Faur2 ani în urmă
Am fost candva si am cumparat niste prajituri. Stiam ca sunt bune, insa niste amețite mi-au dat ceva vechi. Le-am scris, dar mi-au dat un răspuns standard. La cofetaria asta e o problema tipic romaneasca. Vezi ca-ti merge afacerea, devii arogant si dai cu mucii in fasole! Eu nu prea recomand!
Cami Andinescu
Cami Andinescu2 ani în urmă
Am cumpărat un tort, am dat 200 de lei și am primit rest 12 lei, i-am spus vânzătoarei că i-am dat o bancnotă de 200, nu 100, să se uite pe bon.Abia a tras sertarul să mai scoată 100 de lei și se uita la mine de parcă îmi făcea o favoare că îmi dă banii care mi se cuveneau.Pe bon scria de fapt că am plătit 88 de lei.Am mulțumit, am salutat dar nu mi-a răspuns, îi era probabil foarte greu.
Monica Sos
Monica Sos2 ani în urmă
Buna ziua, recomand cu mare încredere Cofetăria Sicopan am avut un eveniment deosebit.Torturile Anca, și tortul cu crantz, ciocolată belgiană și cel regal, sunt super bune, ornate pe măsură. Apreciez seriozitatea și promptitudine a.
Narcizaboznea@gmail.com Gurita
[email protected] Gurita2 ani în urmă
Personalul foarte serviabil iar produsele de cofetărie delicioase!
Locații recomandate