/Harghita/Brutarie

Ditrói pékség

Ditrău 537090, România

Ditrói pékség
Brutarie
4.2
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RF3P+2W Ditrău, România
+40 744 404 462
ditroipekseg.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Brindusa Ionela
Brindusa Ionela2 ani în urmă
Cea mai buna paine! Personalul necunoscător de LIMBA ROMANA!
Maria Esslinger
Maria Esslinger4 ani în urmă
pentru painea dietetica si cei doi muncitori din Sri Lanka care au calatorit 7000 km sa lucreze la ei..
I Molnar
I Molnar4 ani în urmă
Paine foarte proasta; are gustul ranced al exploatarii si manipularii. Comportati-va corect cu angajatii, platiti orele suplimentare, dati salarii decente, in loc sa "importati" muncitori sri-lankezi, care costa in realitate de x ori mai mult decat localnicii. I-ati adus nu pentru ca ati fi voi marinimosi, ci pentru ca daca localnicii nu accepta conditiile voastre mizere de munca, ati gasit niste saracii dispuse sa plece capul. Manipulare grosolana, care a prins la romani pentru ca romanul vede rosu atunci cand aude cuvantul "ungur". Sunt roman ardelean din Sibiu, sustin 100% initiativa comunitatii locale si pe liderul acesteia, preotul Bíró Károly! Boicotati brutaria! Sa vanda patronul painea in Sri-Lanka!
Dan S
Dan S4 ani în urmă
Pastrati cei doi muncitori straini pe posturile pentru care au fost angajati initial. Sunt plecati la munca in strainatate oameni din comuna voastra, cum ar fi ca cei de acolo sa se poarte la fel cu ei? Daca forta de munca din localitate nu vrea sa munceasca, ce vina au oamenii aceia? Ramaneti fermi, nu cedati presiunilor unor retrograzi.
Alin Calu
Alin Calu4 ani în urmă
O stea pentru atitudinea satenilor, primarului, preotului si conducerii fabricii vis-a-vis de cei doi muncitori din Sri-Lanka.
Ma ungurilor, cand voi sunteti minoritate stiti sa urlati dupa drepturi...dar cum e cand deveniti majoritate?
Marian Ion Brindusescu
Marian Ion Brindusescu4 ani în urmă
Nu va luați după înapoiații genetic, vor rămâne mereu in umbra timpului, dar crevasa va fi mai lată decât stepele si deșertul mongolez de unde provin! Faceți pâine cu grâu din pamanturile Daciei Panonice, e bun ...ca e al nostru, al dacilor maghiarizati!
Alin Ghinoiu
Alin Ghinoiu4 ani în urmă
De aici as lua paine daca as locui in zona. Si le-as oferi un bun venit si noilor angajati. O gasca guraliva de nesimtiti nu este reprezentativa pentru tara noastra.
Lili Botezatu
Lili Botezatu4 ani în urmă
Felicitări pt modul în care puneți lucrurile la punct referitor la angajati....aveti grija de dv ca vad ca sunteți singuri....
rușine organelor in drept care nu va ajuta mai mult
Locații recomandate