/Dambovita/Brutarie

VELROM SRL

Strada Laminorului 56A, Târgoviște, România

VELROM SRL
Brutarie
2.7
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WCCM+8W Târgoviște, România
+40 245 216 008
listafirme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Flavius Naste
Flavius Naste2 ani în urmă
Painea boiereasca neagra nu te poti atinge de ea, este de o amareala iesita din comun, sa nu mai spun ca gasesti prin ea cocoloase de colorant. Cea mai proasta paine incercata vreodata.
Stella Pacurariu
Stella Pacurariu2 ani în urmă
Am cumparat ieri, 3.08.2021, de la Penny Orsova painea neagra pe care o puteti vedea mai jos, in imagini
Denis durjan
Denis durjan2 ani în urmă
Sunteți jalnici! În Adânca livrați numai pâine veche! O zi este proaspătă, 10 nu. Am dat n telefoane, am făcut sesizare, reclamație. Văd că totul fix degeaba! Păcat, chiar este o pâine bună, asta dacă este și proaspătă, așa cum ar trebui să fie!
Maria Negreci
Maria Negreci4 ani în urmă
Groaznic ce se intampla.Rog conducerea unității sa guste macar din produsele pe care le distribuie contra cost in scoli.Prin programul laptele si cornul ar trebui hrăniți copii nu porcii.Unitatea încasează bani frumosi din contribuțiile noastre pentru niste produse necomestibile cu gust de rumegus.Va rog sa faceti o schimbare in reteta biscuiților ca pur si simplu ajung la gunoi.E imposibil să consume asa ceva.Copilul a zis ca ii vine sa vomit si cand am gustat am inteles de ce.
Traian Furdui
Traian Furdui5 ani în urmă
Aluat crud! Mă mir cum pot intra pe piață cu așa ceva.
Cosmin Tănăsescu
Cosmin Tănăsescu5 ani în urmă
Am lucrat acolo 5 luni si a fost super ok pentru ca sunt corecti cu banii si atat pentru ca organizarea lasa de dorit adica ai un grafic ce se poate schimba dupa o zi pe alta , prima luna nu iti da bonuri, orele suplimentare sunt platite odata la 2 luni si daca lucrezi o zi in plus a doua sau a treia luna nu iti mai da bonul de masa si ziua aceea lucrata in plus este considerata ore suplimentare, ex, erau femei inauntru care aveau ore neplatite de 5/6 luni.Pauza de mansa nu exista adica 8 ore muncesti incontinuu, trebuia sa ma cert cu toti ca sa pot iesi la 2 tigari(1 la 9:30 si alta la 12:30).In legatura cu munca ce este inauntru e destul de aiurea zic eu pentru ca se asteapta sa dea paine pa intreg orasul cu 6/7 oameni adica faceam aproximativ 40 mii de paini in 8 ore si tot ni se reprosa ca facem mult rebut!!!
Si un ultim lucru este ca sefii sunt niste ignoranti!!!!
Nu saluta, nu baga in seama pe nimeni si nu-i intereseaza ce faci si cum faci, important e sa muncesti si doar dau directive, cera ce este gresit pt ca un sef ar trebui sa munceasc mai mult decat un muncitor normal
Am uitat sa precizez ca patronul cel mare Madalin si nu mai stiu cum este un om de "jos palaria" dar sefii astia mai mici te omoara
Eu am lucrat ca operator masinist salariul 2250lei!!!
Ion Popescu
Ion Popescu2 ani în urmă
O paine buna cand faceti?
Rodica Tudose
Rodica Tudose2 ani în urmă
Painea care expira, indiferent de sortiment, pe 26.09 este AMARA!
De ce este pe rafturile magazinelor daca este stricata?
Locații recomandate