/Cluj/Brutarie

Miatur

Strada Ploiești 39-45, Cluj-Napoca 400157, România

Miatur
Brutarie
4.4
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHHW+2Q Cluj-Napoca, România
+40 264 432 848
cofetaria-steaua.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–17
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Atibrea Tic
Atibrea Tic2 ani în urmă
Foarte slab!
Nu am primit ce am comandat, a trebuit sa platesc un tort mai mare decat am comandat si fara ornamentele promise, si gustul a fost execrabil; martipanul de pe tort era un cauciuc insipid. Dupa am fost sa mananc din gunoi ca sa imi spal gustul de tort din gura.
Mai bine luam de la Mister Cake, de 10 ori mai bun...
Alexandra Lakatos
Alexandra Lakatos2 ani în urmă
O singura data am cumparat de aici, vreo 4-5 prajituri, dar niciuna dintre acestea nu mi s-a parut ca are vreun gust. A trebuit sa le arunc. Personal, nu recomand.
Alina J
Alina J2 ani în urmă
Tort Mozart cu Marțipan. Un DE-LI-CIU! A primit maximul de apreciere. Mulțumim cofetarului! 🙏 Cu certitudine, vom apela și în viitor la serviciile dvs.! ♥️
Maria domnita
Maria domnita2 ani în urmă
Excelente prăjiturile de la Cofetăria Steaua! Nu am mai fost de multă vreme, la această Cofetărie.....dar, am fost acum recent și ce să spun? Au Savarine grozave cu frișcă proaspătă și bună, bună...Și Prăjitura tăvălită prin nucă de cocos, este foarte bună și are gustul copilăriei mele! Eu zic, că merită să le faceți o vizită..... Cu siguranță eu am să mai merg, mai ales că prăjiturile sunt proaspăte și pe gustul meu, adică nu sunt foarte dulci!
Persa Vlad
Persa Vlad2 ani în urmă
Prăjitură e geniala și delicioasa și la un preț foarte bun, dar experiența de comandare pentru un eveniment a fost oribila, ne-a creat stres extra fara nici un motiv înafara de neprofesionalismul doamnei care a preluat comanda. Până în ziua evenimentului noi nu eram siguri că o să primim prăjitură pentru că nu sa dat nici un fel de document sau confirmare pe hartie a datei evenimentului după ce inițial data a fost trecută greșit, daca aveam alta varianta(discuția era cu o săptămână înainte de eveniment) am fi plecat fara să comandam nimic.
Raluca S
Raluca S2 ani în urmă
Am primit un tort foarte frumos, deși am fost informata ca nu poate fi efectuat decorul datorita timpului scurt pana la ridicare. Mulțumesc, copilul a fost incantat.
Aida Tincu
Aida Tincu6 ani în urmă
Oferta foarte variată, prăjituri care arată bine, dar gustul nu e întotdeauna cel așteptat. Prețurile sunt poate cele mai mici din Cluj-Napoca. Am atașat poză cu prețurile pentru candy-bar, dacă sunt doritori.
Mihaela dobrin
Mihaela dobrin2 ani în urmă
Gustul prăjiturilor lasă mult de dorit, multă margarina...prețurile sunt comparabile cu produse cu gust net superior..2 stele doar pentru ca doamna care a receptionat comanda a fost o draguta.
Locații recomandate